Timpul Local

Jenat de fotografii socante, guvernul din Beijing si-a facut mila de un baiat de doi ani

Imaginile sfasiitoare in care un copil chinez de doi ani este legat cu un lantug de un stalp au facut inconjurul lumii. Tatal baiatului este un carutas, iar mama lui strange gunoiul de pe strazile Beijingului. Pentru ca sa nu fie furat, parintii baiatului au decis sa-l tina inlantuit. Baiatul, pe nume Jingdan, plange de foame si de frig, dar parintii nu alta iesire din situatie.

Parintii lui Jingdan sunt foarte saraci si nu-si pot permite sa angajeze o dadaca sau sa-l duca la gradinita. Venitul lor zilnic este de 7 dolari, ceea ce este foarte putin pentru a supravietui. Jingdan avea si o sora mai mare, care a fost furata luna trecuta. Pentru ca sa nu se mai repete acelasi lucru, parintii baiatului au decis sa-l tina legat de un stalp.

La doua zile, dupa ce aceste fotografii au aparut in ziarul britanic „Daily Mail”, guvernul chinezesc i-a gasit baiatului un loc la o gradinita pentru o perioada de trei ani. Furtul copiilor este un fenomen raspandit in China si o problema serioasa pentru parinti.

Sursa: Daily Mail
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *