Actualitate

Jim Carrey şi-a aflat sentinţa. Decizia instanţei după ce actorul a fost acuzat de ucidere din culpă a fostei iubite

Jim Carrey a fost acuzat de Brigid Sweetman, mama fostei sale iubite, şi de soţul acesteia, Mark Burton, că i-ar fi furnizat medicamentele pe care White le-a luat când s-a sinucis, în septembrie 2015.

Conform medicilor legişti, Cathriona White a murit în urma unei supradoze de medicamente, decesul acesteia fiind catalogat drept sinucidere.

Sweetman şi Burton l-au dat în judecată pe actor, în septembrie 2016, acuzându-l de ucidere din culpă. Actorul i-a dat la rândul lui în judecată, acuzându-i de şantaj. Carrey a mai spus că inclusiv White l-a ameninţat că va oferi presei informaţii false despre el, mai precis că a suferit de mai multe boli pe care starul i le-a transmis pe cale sexuală.

Burton şi Sweetman susţineau că, din cauza acelor presupuse boli, Cathriona White a suferit o cădere psihică şi s-a sinucis. Documentele depuse de cei doi în instanţă susţineau că, atunci când White i-a cerut explicaţii actorului în legătură cu bolile de care el suferea, acesta a întrerupt imediat legătură cu femeia, arătând un dispreţ total faţă de starea ei emoţională.

Carrey şi avocatul său au negat vehement aceste acuzaţii, numindu-le "revendicări false şi patetice".

Burton şi Sweetman au adus dovezi medicale care atestau că White nu a fost diagnosticată cu boli transmisibile sexual înainte de relaţia cu Carrey, însă instanţa a stabilit că acele documente erau false.

rtv.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *