Actualitate

Joacă. Donează. Salvează.

Organizatorii vă provoacă să fiți solidari și generoși. Intrați în concursuri, donați și câștigați premii valoroase. Concurs SMS la numărul scurt 4040 Quiz 4 Life este primul concurs SMS caritabil din Republica Moldova.

În perioada 30 noiembrie – 18 decembrie 2015, abonații Moldcell au șansa să participe la acest concurs cu întrebări de logică și cultură generală, pregătite de experți în domeniu.

Sunt 70 de întrebări, din domenii diverse și captivante. Unele dintre ele sunt mai simple decât par. Altele, sunt făcute să vă încurce. Suspansul, adrenalina ridicată și satisfacția sunt garantate. Răspundeți la întrebări și acumulați puncte de câștig.

Dar faceți și o faptă bună, pentru că fiecare SMS expediat în concurs este taxat cu 4 lei – bani care vor merge integral pentru tratarea copiilor grav bolnavi.

Iar pentru că generozitatea trebuie răsplătită, câștigătorul Quiz 4 Life va fi premiat cu un smartphone Samsung Galaxy S6. Alte 3 seturi promoționale sunt puse în joc pentru ceilalți finaliști.

Regulament concurs aici.

Quest 4 Life

City quest este un joc de echipă captivant, care testează atât cunoștințele, cât și spiritul de echipă al concurenților. Pe 19 decembrie, vă invităm să formați echipe de maximum cinci persoane, să urcați în mașină și să veniți la locul de întâlnire pe care urmează să-l anunțăm. Vă așteaptă o aventură la volan de câteva ore, cu indicii și ghicitori încurcate. Taxa de participare pentru o mașină este de 500 de lei și vă puteți înregistra chiar acum apelând 079 00 3838.

Premiul mare al Quest 4 Life este o călătorie la munte pentru toți concurenții din mașina câștigătoare!

Toate fondurile acumulate din concursul SMS și city quest vor fi donate pentru tratamentul copiilor grav bolnavi, beneficiari ai Asociației ”Salvați viața”.

Accesați site-ul www.savelife.md pentru a afla istoriile copiilor – beneficiari ”Salvați viața”, activitatea asociației, precum și toate detaliile concursurilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *