Film

Johnny Depp şi-a văzut moartea cu ochii

La emisiunea "The Late Show", Johnny Deep a vorbit despre cel mai înspăimântător incident prin care a trecut pe platourile de filmare. Actorul care interpretează rolul unui indian a fost aruncat la pământ de calul pe care îl călărea.

"A fost un moment când lucrurile au devenit de-a dreptul neplăcute. Caii erau neliniştiţi, pentru că i-am forţat să alerge toată ziua. Nu vroiau să se oprească. Calul pe care mă aflam a hotărât să sară peste câteva obstacole din teren. Când a sărit, şaua mea a alunecat, iar eu am căzut spre stânga. Am scăpat hăţurile, dar am reuşit totuşi să prind coama calului", a spus actorul.

Actorul susţine că pentru doar câteva secunde a văzut moartea cu ochii, atunci când s-a aflat chiar între picioarele animalului.

"Tot ce am văzut în faţa ochilor au fost picioarele calului, foarte musculoase, acoperite cu striaţii, aflate în mişcare… Ca o maşinărie a morţii. Am căzut pe spate, am lovit pământul destul de tare. Singurul lucru care m-a salvat a fost faptul că animalul a avut instinctul să sară peste mine", a povestit Johnny Deep.

Filmul "Lone Ranger" este inspirat de celebrul serial american şi spune povestea unui ofiţer texan care luptă alături de un indian împotriva corupţiei din Vestul Sălbatic. Pelicula va putea fi urmărită pe marile ecrane în vara acestui an.

Realitatea.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *