Sport

Jose Mourinho, contactat de oficialii lui Real Madrid

Postul de radio Cadena Ser, în general foarte bine informat, a anunțat că oficialii lui Real Madrid doresc să renunțe la serviciile actualului tehnician, Rafa Benitez, ale cărui rezultate nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar pentru înlocuirea acestuia l-ar fi contactat pe Mourinho.

Deși președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, l-a susținut în mod public pe Benitez în ultimele săptămâni, infirmând o posibilă demitere a acestuia, Cadena Ser consideră că "este din ce în ce mai improbabil ca Rafa Benitez să se mai afle pe banca tehnică pe 30 decembrie", la următoarea etapă din campionatul Spaniei, cu ocazia meciului pe care madrilenii îl vor disputa pe teren propriu cu Real Sociedad.

Revenirea lui Jose Mourinho la Madrid nu ar fi privită, însă, cu ochi buni de toată lumea, în condițiile în care tehnicianul lusitan a generat numeroase polemici în cele trei sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, intrând în conflict cu căpitanul de atunci al lui Real, portarul Iker Casillas, pe care l-a retrogradat pe banca de rezerve, dar și cu alți jucători, precum și cu o parte a presei spaniole.

Portughezul s-a despărțit Real Madrid în vara anului 2013, după trei sezoane în care a reușit să aducă în vitrina madrilenilor trei trofee: un titlu de campion național, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

Presa britanică afirmă, însă, că Jose Mourinho este dorit de clubul englez Manchester United, care dorește să se despartă de antrenorul olandez Louis Van Gaal. 

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *