Sport

Jose Mourinho, revoltat: “Mă apucă depresia, este imposibil, inuman!”

Englezii ar putea ajunge la Botoșani pentru un duel decisiv din Europa League – acesta ar fi unul din cele 9 meciuri pe care echipa sa trebuie să le joace în 22 de zile.

"Dacă analizez prea mult, mă apucă depresia! I-am întrebat pe jucătorii mei dacă ar putea juca 9 partide în 3 săptămâni și niciunul nu a zis că poate.

Este imposibil, este inuman. Cine sunt luminații care iau astfel de decizii? Ced că acum stau ascunși! Ce echipă joacă duminică, marți, joi, duminică, marți, joi și din nou duminică?," a fost tirada lui Jose Mourinho.

Jose Mourinho: "Vrem să luptăm pe toate fronturile"

Tottenham are meci în campionat cu Everton duminică, apoi are meci la Plovdiv în Europa League și din nou meci de campionat cu Southampton. Apoi ar juca marți în Cupa Ligii Angliei și, dacă se califică în Bulgaria, merge joi în Europa League la FC Botoșani, în cazul în care moldovenii trec de Shkendjia din Macedonia.

"Este ceva unic, sunt atâtea riscuri, în primul rând de accidentări. Nu putem decide că nu ne interesează vreuna din competiții, este împotriva ambițiilor noastre, a spiritului acestui club. Noi vrem să luptăm pe toate fronturile," a precizat portughezul.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *