Actualitate

Jose Mourinho s-a enervat după 3-0 cu Basel: ”Nu mi-a plăcut! Am jucat fotbal Playstation”

Dacă cineva poate fi nemulțumit până și cu un 3-0 pe tabelă acela e cu siguranță Jose Mourinho. Marți seară, la conferința de presă, tehnicianul portughez s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor săi după ce Fellaini și Lukaku au dus scorul la 2-0.

"Până atunci am fost stabili, am arătat încredere. După, totul s-a schimbat. A dispărut seriozitatea și n-am mai luat deciziile potrivite. Am văzut un fotbal-fantezie, Playstation", a comentat managerul lui United, supărat că, pe fondul acelei lipse de concentrare, "puteau apărarea probleme".

Mourinho intuiește cam ce-a fost în capul jucătorilor: "Probabil, au considerat că au partida sub control. Dar trebuie să-ți respecți adversarul. Ei însă au pierdut prea multe baloane în poziții simple, mi-au părut prea relaxați. Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut".

Vezi aici video cu rezumatul meciului Manchester United – Basel

POGBA, ÎN CÂRJE!

Paul Pogba a trebuit să fie înlocuit în minutul 18, după ce a primit o lovitură în tendon. Iar Mourinho a anunțat că francezul, care a părăsit stadionul în cârje, e posibil să lipsească mai multe săptămâni: "Cu Everton, în week-end, sigur nu va juca.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *