Sport

Judocani la turneul “Tnarul dinamovist”

69 judocani au concurat in week-end la turneul "Tanarul dinamovist", desfasurat traditional la fiecare sfarsit de an sub egida Clubului Sportiv Central "Dinamo". "Asemenea turnee au o importanta deosebita sub aspect moral. Ele consolideaza, in primul rind, spiritul de echipa, apartenenta la club, imaginea lui. Multumesc mult conducerii clubului, care a gasit mijloace financiare pentru a-l desfasura. Sper mult ca unul dintre cistigatori sa devina si campion olimpic", a declarat antrenorul Mihail Vdovicenco.

Cistigatori in categoriile lor de greutate au devenit: Dan Domenti (50 kg), Ghenadie Mamaliga (55 kg), Ion Mascautan (60 kg), Maxim Botnari (66 kg), Valentin Stratula (73 kg), Radu Groza (81 kg), Alexandru Burlac (90 kg), Dinu Bagu (plus 90 kg).
Circa 60 participanti a reunit concursul de natatie "Tinarul dinamovist". Cea mai tinara concurenta a fost Iulia Tabirta in virsta de numai 4 ani. Clubul "Dinamo" a organizat in week-end si concursuri la tir, tir cu arcul. Toti participantii au primit cadouri, iar premiantii au fost remunerati si financiar. "Am cheltuit in acest scop circa 50 mii de lei (aproximativ 4 mii de dolari). Mult mai important este, insa, faptul ca le-am oferit posibilitatea sa se intreaca la diferite probe in ajunul sarbatorilor de iarna, sa devina astfel mai competitivi in plan intern si chiar international", astfel a comentat evenimentul seful clubului Dinamo, Ion Bucur. Astazi se desfasoara la sala specializata de pe strada Coca turneul de haltere, rezervat tinerilor dinamovisti.
Dinamovistii au constituit nucleul selectionatei moldovene cu incepere din 1992 la toate editiile Jocurilor Olimpice.

MOLDPRES
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *