Ultima oră

Jurnalistii de la EU TV au intrat in greva si isi cer salariile

Reporterii si cameramanii de la Eu TV au refuzat ieri sa mearga la evenimente si sa faca stiri. In acest fel, ei protesteaza fata de faptul ca nu si-au primit salariile pe ultimele trei luni. „Ne-a ajuns cutitul la os. Este un prim avertisment pentru administratie”, a declarat unul dintre jurnalisti, care a solicitat anonimatul.

Administratia postului a confirmat ca se afla intr-o situatie dificila. Solicitat de Stirea Zilei, directorul Eu TV, Viorel Buzdugan, a spus ca aceasta situatie se datoreaza crizei financiare si, in special, reducerii fluxului de publicitate. El promite ca va gasi in timpul cel mai apropiat o solutie pentru ca angajatii sa-si ridice salariile. „Incercam sa gasim o solutie, sa luam credite de la banci sau de la persoane fizice”, a precizat Buzdugan.

In acelasi timp, el sustine ca postul nu se afla nicidecum in prag de faliment.
Fostul post public municipal Euro TV Chisinau a fost privatizat la inceputul anului 2007 cu acordul consilierilor municipali comunisti si crestin-democrati, fiind cumparat de actualul proprietar Igor Boldureanu cu 2 milioane de lei. Mai multe forte politice au declarat ca, de facto, postul apartine lui Iurie Rosca, liderul Partidului Popular Crestin-Democrat. Rosca neaga aceasta insusire de proprietate.

„Stirea Zilei”
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *