Vedete

Kate Moss a angajat un exorcist pentru casa sa

Kate Moss, iubitul ei, starul rock, Jamie Hince şi fiica acesteia în vârstă de şapte ani locuiesc într-un cartier de lux din nordul capitalei Marii Britanii, Londra. Se pare că topmodelul a simţit că s-au abătut asupra reşedinţei sale energii negative care îi aduc numai ghinion, în ultimele luni. Ea a apelat la serviciile unui şaman pentru a le alunga.

„Jamie crede în paranormal şi a convins-o că există o energie negativă în casă şi că este nevoie de un şaman pentru a o îndepărta. Au găsit unul care va organiza un ritual de purificare a casei”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun”.

Unul din necazurile care au împins-o pe Kate Moss la această decizie este furtul în luna mai a unui tablou realizat de Bansky, în valoare de 92.000 de euro. Jaful s-a petrecut în casa acesteia din Londra, din cartierul de lux, Maida Vale.

Hoţul a pătruns în casă în timp ce topmodelul, iubitul şi mama acesteia dormeau. La doar câteva zile de la jaf, o defecţiune a sistemului de scurgere a provocat daune de peste 100.000 de euro în aceeaşi locuinţă a vedetei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *