Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:13
Abonamente

Vedete 30 Iulie 2010, ora 13:52

Kate Moss a angajat un exorcist pentru casa sa

Marime Font

Topmodelul Kate Moss crede că energii negative au pus stăpânire pe casa ei şi i-au adus numai nenorociri în ultimele luni.

Kate Moss, iubitul ei, starul rock, Jamie Hince şi fiica acesteia în vârstă de şapte ani locuiesc într-un cartier de lux din nordul capitalei Marii Britanii, Londra. Se pare că topmodelul a simţit că s-au abătut asupra reşedinţei sale energii negative care îi aduc numai ghinion, în ultimele luni. Ea a apelat la serviciile unui şaman pentru a le alunga.

„Jamie crede în paranormal şi a convins-o că există o energie negativă în casă şi că este nevoie de un şaman pentru a o îndepărta. Au găsit unul care va organiza un ritual de purificare a casei”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun”.Unul din necazurile care au împins-o pe Kate Moss la această decizie este furtul în luna mai a unui tablou realizat de Bansky, în valoare de 92.000 de euro. Jaful s-a petrecut în casa acesteia din Londra, din cartierul de lux, Maida Vale.

Hoţul a pătruns în casă în timp ce topmodelul, iubitul şi mama acesteia dormeau. La doar câteva zile de la jaf, o defecţiune a sistemului de scurgere a provocat daune de peste 100.000 de euro în aceeaşi locuinţă a vedetei.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md