Actualitate

Kebap de post

INGREDIENTE:

250g de seitan
6 chifle sau pită
1 ceapă roşie
1/2 ardei gras roşu
1/2 ardei gras galben
6 frunze de salată
iaurt vegan

INGREDIENTE PENTRU MARINAT:

1 linguriţă de pudră de ceapă
2 linguriţe de pudră de usturoi
2 linguriţe de pudră de cumin
1 linguriţă de pudră de curry
1 linguriţă sos de soia
4 linguriţe de tahini
1 linguriţă suc de lămâie
piper negru după gust
MOD DE PREPARARE:

Taie legumele şi seitan-ul în felii şi lasă-le deoparte. Amestecă într-un bol toate ingredientele pentru marinat, adaugă seitan-ul şi amestecă cu o lingură sau folosind mâinile. Acoperă bolul cu o cârpă sau folie de împachetat şi lasă compoziţia în frigider timp de 1-2 ore. Preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Adaugă seitan-ul într-o tavă în cuptor şi lasă-l la gătit timp de 25 de minute, până prinde o culoare aurie. Amestecă la fiecare 10 minute. Încălzeşte pita cu ajutorul cuptorului şi umple-o cu seitan, legume şi puţin iaurt după gust.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *