Externe

Kim Jong Il efectuează o vizită oficială în Rusia într-un tren BLINDAT

Kim Jong Il va vizita Orientul Îndepărtat şi Siberia ale Rusiei. În perioada vizitei, el va purta convorbiri cu preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev.

După cum a relatat ziarul rus "Izvestia", convorbirile care ar fi organizate în oraşul rusesc Ulan-Ude pe data de 23 august, vor avea ca temă principală cooperarea economică. Potrivit unor relatări, compania "Căile Ferate Ruseşti" studiază proiectul de construire a liniei secundare Hassan (Rusia) – Rajin (Coreea de Nord) a magistralei feroviare din Siberia.

Iar compania rusă "GAZPROM" a elaborat deja un program de furnizare a gazelor naturale în Coreea de Nord şi construire în Coreea de Nord a fabricilor de gaze. Nu se exclude posibilitatea ca în perioada vizitei lui Kim Jong Il în Rusia să fie semnate documente de cooperare.
 
Pe lângă faptul că este blindat, trenul lui Kim este o variantă pe șine a "Air Force One". Președintele se bucură de tot confortul: are săli de conferință, o cameră pentru audiențe, dormitoare, două mașini Mercedes-Benz – pentru orice eventualitate, conexiune prin satelit și televizor.

După: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *