Externe

Koln: Zeci de agresiuni sexuale si jafuri comise de refugiati arabi si nord-africani in noaptea de Anul Nou

Se presupune că agresorii ar fi circa o mie de refugiați proveniți din țări arabe și nord-africane, care s-ar fi organizat în grupuri. Poliția din Koln afirmă ca este vorba despre „o dimensiune complet nouă a infracțiunilor”, potrivit Deutshe Welle.

Dupa Anul Nou, la Poliția din Koln au fost depuse 90 de plângeri penale, inclusiv o acuzație de viol, de către femei care spun că au fost atacate de grupuri de bărbați care au acționat în zona pieței centrale a orașului, între stația de tren și catedrala gotică.

Autoritățile se așteaptă ca numărul plângerilor depuse să crească în următoarele zile.

Șeful Poliției din Koln, Wolfgang Albers, afirmă că numărul total al agresorilor este de aproximativ o mie, oameni care erau în stare de ebrietate
și aveau aspect de „arabi sau nord-africani". Șeful Poliției a mai declarat presei că incidentele reprezintă „o situație de netolerat" pentru oraș, iar la Poliție a fost constituit un grup de lucru pentru a face față problemei.

Aproape un milion de imigranți extra comunitari au intrat în Germania în cursul anului 2015, a anunțat în luna decembrie Ministerul german de Interne.

Sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *