Social

La Balti a fost deschis un Centru de documentare si informare NATO

In incinta Universitatii de Stat „Aleco Russo” din Balti a fost deschis Centrul de documentare si informare NATO. Evenimentul se inscrie in eforturile intreprinse de organizatiile non-guvernamentale si misiunile diplomatice straine cu sediul la Chisinau de a promova imaginea pozitiva a Aliantei Nord-Atlantice in R. Moldova.

La ceremonia de inaugurare a Centrului au participat rectorul Universitatii din Balti, Gheorghe Popa, ambasadoarea Republicii Lituania la Chisinau, Violeta Motulaite si ambasadorul cu misiuni speciale al Lituaniei, directorul politic al Ministerului Afacerilor Externe al Lituaniei, Eitvydas Bajarunas.

Centrul de documentare si informare NATO din Balti isi propune sa promoveze in beneficiul public valorile si principiile euro-atlantice, sa sprijine cooperarea dintre Moldova si Alianta Nord Atlantica, sa implementeze obiectivele si activitatile stabilite in cadrul instrumentelor de cooperare Moldova – NATO, precum si sa informeze opinia publica in legatura cu aceste aspecte.

Sursa: Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *