Actualitate

La ediţia din 2017 „Fabricat în Moldova” sunt aşteptaţi peste 20 de mii de vizitatori

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Sergiu Harea, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că programul evenimentului va include discuţii cu autorităţile publice centrale şi locale pe subiecte ce ţin de noutăţi în domeniul legislaţiei vamale, fiscale, dezvoltarea mediului de afaceri. „Toate acestea împreună vor oferi agentului economic care va participa la expoziţie posibilitatea să-şi promoveze afacerea, să-şi găsească noi parteneri în comerţul exterior şi pentru investiţii, inclusiv oportunităţi de a cunoaşte ce este nou în legislaţia autohtonă şi a avea un randament mai bun pentru dezvoltarea afacerii”, spune Sergiu Harea.

În cadrul expoziţiei se va desfăşura un târg al locurilor de muncă. Peste 40 de companii autohtone vor oferi oportunitatea de angajare specialiştilor din economia naţională.

În cadrul expoziţiei partenerii Republicii Moldova din România vor participa cu produsele lor fabricate în România într-un pavilion aparte. „Aceasta ar fi o oportunitate inclusiv pentru a desfăşura şi a stabili noi parteneriate între companiile din Republica Moldova şi cele din România. Este o noutate. Sperăm ca în anii viitori să avem companii şi din alte ţări”, a menţionat Sergiu Harea. Potrivit lui, datorită acestui lucru agenţii economici din Moldova ar putea să înveţe cum să acceadă mai uşor pe piaţa Uniunii Europene.

Expoziţia va avea loc în perioada 1-5 februarie, iar organizatorii aşteaptă peste 20 de mii de vizitatori.

 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *