Economie

La MOLDEXPO „ noutatea anului” costă o mie de lei

Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, a participat sâmbătă la ceremonia de premiere a învingătorilor concursului „Util pentru Moldova”, concurs desfăşurat în cadrul celei de a XXII ediţii a expoziţiei „MOLDAGROTECH”, ediţia din primăvara anului 2012.
De Trofee de Aur, Diplome ale Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare şi Premii Speciale s-au învrednicit Institutul de tehnică Agricolă „MECAGRRO”, „AGROFERMOTECH” SRL, companiile „WeTrade”, „Agrotexcomerţ”, „AgriTerra-Lux” şi Centrul de Stat pentru Atestarea şi Omologarea Produselor de Uz Fitosanitar. Premiile au fost înmânate de către ministrul Agriculturii Vasile Bumacov.

Solicitat de TIMPUL, Gheorghe Severin, şeful secţiei marketing de la Institutului de Tehnică Agricolă „ MECAGRRO” ne-a spus că instituţia a fost premiată la concursul „Noutatea anului” pentru complexul de echipamente şi maşini pentru erbicidare şi protecţia plantelor. Ei i-a revenit trofeul, diploma şi un premiu simbolic – în valoare de… o mie de lei.

Amintim, că la expoziţia-târg specializată din acest an, organizată de „MOLDEXPO” în conlucrare cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, au participat peste 100 de companii specializate în producerea şi comercializarea maşinilor, echipamentului şi tehnologiilor agricole din R. Moldova şi din alte zece state ale lumii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *