Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:45
Abonamente

Atitudini 4 Martie 2015, ora 14:02    Din editia print

Marime Font

La puşcărie cu Mătăsaru!

Doar doi ani de puşcărie, şi aceia cu suspendare, pentru cel mai mare „criminal” din Republica Moldova. 

 
 

Asta nu-i serios, domnilor justiţiari! E strigător la cer! „Criminalul” Mătăsaru merită o pedeapsă mai mare: să nu iasă niciodată de la dubă; să nu mai deranjeze liniştea bravilor şi incoruptibililor noştri procurori; să nu mai lezeze onoarea corecţilor noştri judecători; să nu mai denigreze imaginea sfinţilor noştri politicieni! Aşa nu se poate! Cerem pedeapsă capitală pentru „criminalul” numărul unu din Moldova!

V-am înţeles perfect când l-aţi eliberat recent pe Micu - omul e nevinovat şi curat ca lacrima. V-am înţeles că l-aţi lăsat pe Papuc să fugă chiar din sala de judecată – poliţiştii care trebuiau să-l păzească pe Papuc erau ocupaţi cu „criminalul” Mătăsaru. V-am înţeles când l-aţi amendat pe Zubco pentru că a tăinuit un omor cu implicarea oficialilor de rang înalt. Şi atunci când i-aţi achitat pe torţionarii de la 7 Aprilie tot v-am înţeles – poliţiştii torţionari au şi ei familii, copii, trebuie să fim oameni până la urmă. Când l-aţi restabilit în funcţie pe Valentin Crudu, iarăşi, v-am înţeles – poate a furat omul, dar cine nu fură în ţara asta? Înţeleg perfect şi faptul că nimeni nu a înfundat puşcăria pentru miliardul furat şi aeroportul concesionat – dacă închidem toţi politicienii, cine să ne ghideze spre viitorul european? Însă acum nu vă înţeleg.Mătăsaru a lovit în cei mai sfinţi oameni din ţara asta – în procurori, judecători şi politicieni. Sărmanii transpiră zi de zi tot încercând să ne scoată din glod, să implementeze reforme europene, să ne readucă părinţii şi fraţii acasă – muncesc şi asudă pentru bunăstarea acestei ţări. Şi Mătăsaru ce face? Îşi bate joc de ei în ultimul hal. Oare nu ştie „criminalul” de Mătăsaru că cei 101 sfinţi împreună cu toţi amicii, prietenii, cumetrii, finii şi rudele lor sunt intangibili? Cum şi-a permis o astfel de „crimă”. Cum de şi-a permis să-i înjosească în ultimul hal? Ruşine, fraţilor! Rog să vă revizuiţi sentinţa şi să-l pedepsiţi pe Mătăsaru cum se cuvine. Pentru că ne facem de râs, iar peste doi ani, criminalul de Mătăsaru, iarăşi îşi va bate joc de voi, şi de noi. Să nu mai permitem acestor „crime” să se repete vreodată! Vrem „justiţie” europeană! La puşcărie cu Mătăsaru!
 

Un articol de: Marin Basarab
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md