Actualitate

La Târgul de Crăciun va avea loc un concert de Revelion extraordinar!

 Potrivit organizatorilor, concertul va începe la ora 21.00 și va dura cinci ore. Spectacolul va fi deschis de formația ”Gândul Mâței”, care va readuce în scenă cunoscutele piese “La Ciocana”, “Liberty”, “Și-așa-mi vine” și alte șlagăre. Apoi, pe scenă va urca formația ”Brio Sonores”, care va susține un program de colinde românești și internaționale, înregistrate pe un CD, lansat în ziua inaugurării Târgului de Crăciun și împărțit ulterior vizitatorilor.

Cu recitaluri dedicate sărbătorilor de iarnă vor veni interpreta Victoria Lungu, formația de muzică pop-rock și folk ”Noroc” și membrii formației Valy Boghean Band, care sunt și autorii unor frumoase balade urbane.

Ulterior, concertul organizat la Târgul de Crăciun, desfășurat după modelul marilor capitale mondiale, se va transforma într-o grandioasă petrecere în aer liber și va continua cu muzică de club, interpretată de un baterist și un DJ renumit. Iar la miezul nopții, când acele ceasornicului vor anunța trecerea dintre ani, cerul va fi luminat de focuri de artificii.

Potrivit organizatorilor, Târgul de Crăciun este destinația perfectă și pentru cei care și-au planificat să petreacă un weekend minunat, alături de cei dragi. Până la Revelion, mai mulți artiști și trupe din țară, cum sunt: Mariana Mihăilă, Adrian Ursu, „Doredos”, „Millenium” vor susține concerte în orășelul de iarnă, iar intrarea va fi gratuită pentru toată lumea. Un program artistic tematic vor prezenta membrii studioului de dans „Black and White” și fanfara lui Moș Crăciun. În același timp, în zilele de weekend, pe scena mică vor fi proiectate desene animate și filme pentru micii vizitatori ai Târgului.

Târgul de Crăciun este organizat pentru al doilea an consecutiv la inițiativa prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, și se desfășoară după modelul marilor orașe europene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *