Astăzi 18 Septembrie 2018, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:19
Abonamente

IT&C 29 August 2017, ora 08:18

Lansarea iPhone 8 e mai aproape decât credeam

Marime Font

Indiferent cât de mari vor fi vânzările pentru viitorul iPhone, lansarea iPhone 8 a fost subiectul multor speculații în ultimele săptămâni. Se pare însă că nu mai avem mult de așteptat.

Cei de la Apple au devenit foarte ineficienți în a ascunde detaliile aferente următorului iPhone. Din acest motiv, ce găsiți pe internet cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea iPhone 8, s-ar putea dovedi ca fiind adevărat. iPhone 8 va fi construit cu o ramă surprinzător de subțire pe toate cele patru laturi. Se va renunța la butonul Home fizic, iar acela va fi înlocuit cu un buton principal virtual combinat cu o serie de gesturi noi. Sunt previzibile și îmbunătățiri semnificative pe marginea puterii de procesare și a performanței camerei foto.

Lansarea iPhone 8 va avea loc pe 12 septembrie, conform celor de la Wall Street Journal. Aparent, informația provine de la surse apropiate de compania americană și reprezintă o confirmare suplimentară a unor informații pe care le-am publicat în urmă cu câteva zile.La bază, evenimentul respectiv ar trebui construit în jurul unui foarte atrăgător iPhone 8. În practică, sunt șanse semnificative să vorbim și de un eventual iPhone 7S și 7S Plus. Un Apple TV cu support pentru conținut video 4K și HDR a fost de asemenea trecut pe lista posibilelor lansări.

Din păcate, până la această oră, cei de la Apple nu au făcut nici o declarație pe marginea evenimentului vehiculat pentru 12 septembrie. Dacă se merge însă pe rețeta consacrată în anii anteriori, invitațiile ar trebui trimise către publicații cu aproximativ 10-12 zile înainte. Astfel, nu mai avem mult de așteptat până când ne vom lămuri cum au planificat cei de la Apple să justifice eliminarea butonului de Home. După ce respectivul detaliu a devenit sinonim cu experiența utilizării unui iPhone timp de zece ani, mulți fani sunt reticenți.

Ca referință, cu excepția primului model, fiecare iPhone a fost lansat în luna septembrie, deci sunt puține șanse să nu se întâmple acealași lucru și de această dată.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md