Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente

Editorial 30 Octombrie 2017, ora 06:09

Marime Font

Legalizați violul

Bună ziua, mă numesc Stanislav Florea, sunt medic terapeut la Internatul Psihoneurologic din Bălți, soț și tată iubitor, creștin. Vreau să vă spun că eu am o problemă.

 
 
 

Anul trecut am fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că am violat 16 „femei”. Nu vă faceți griji, sunt încă în libertate, însă oricum nu mă simt bine de loc cu această condamnare în cârcă. Acum să vă spun de ce am luat cuvântul „femei” între ghilimele. Cele 16 paciente ale mele, pe care le-am violat, pot fi numite oricum, numai nu femei: zăbăloase, debile, curve proaste ș.a.m.d. Eu aș fi fost de acord cu această sentință, dacă victimele mele erau femei adevărate, precum este soția mea, de exemplu.

Dar să fac 13 ani, cu executare, pentru niște retardate, asta e strigător la cer. Așa că vreau să vă cer un lucru – să legalizați violul. Nu vă speriați, nu cer să legalizați violul la scară largă. Însă în cazul fetelor cu dizabilități, fără rude, a destrăbălatelor care se îmbracă precum Diavolul ca să ne ducă pe noi, bărbații creștini, în ispită, a celor care se vopsesc prea mult și au fusta prea scurtă, a celor care sunt prea slabe sau prea amețite de alcool ca să riposteze – violul ar trebui legalizat. Știm bine că sexualitatea e foarte puternică la bărbați.Este de ajuns să vedem un genunchi de femeie și deja ne aprindem. Și nu mai suportăm. Deja de un an, de când întind executarea acestei sentințe, eu mă chinui. Aș mai viola vreo pacientă, dar nu pot. Toți mă urmăresc. Până și colegii mei de la internat, care înainte închideau ochii la apucăturile mele, ba chiar mă ajutau să șterg urmele, mă privesc deja cu alți ochi. Se tem și ei, sărmanii. Presa m-a transformat într-un monstru. Însă eu nu sunt monstru. Sunt bărbat în toate firea. Iar cele, pe care le-am violat, nu pot fi numite, repet, nici femei și nici oameni. Mă înnegresc la față când mă gândesc că voi face 13 ani de pușcărie pentru niște ne-oameni, niște nulități ale societății. Așa că, vă rog frumos, legalizați violul. Nu în toate cazurile, bineînțeles, doar în cele enumerate mai sus.î

Cu respect, al vostru Stanislav Florea – medic terapeut, tată, soț, creștin ortodox.
 
Acest articol este un PAMFLET.

Un articol de: Marin Basarab
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul