Horoscop

Leii fac eforturi mari la serviciu. Află ce-ţi rezervă astrele!

Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă!

TAUR

Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten.

GEMENI

Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Nu vă pripiţi, pentru că riscaţi să stricaţi şi ce aţi făcut până acum.

RAC

Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Faceţi tot posibilul să nu-l refuzaţi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat. Este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că aţi cheltuit prea mult. Păstraţi-vă calmul!

LEU

Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu. Nu exageraţi, pentru că nu sunteţi într-o formă grozavă. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri. Şansele de succes sunt minime.

FECIOARĂ

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine. Nu călătoriţi, pentru că riscaţi să faceţi un accident.

BALANŢĂ

Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajută mult la serviciu. Reuşiţi cu greu să aplanaţi o discuţie în contradictoriu care ameninţă să degenereze în ceartă.

SCORPION

Dacă trebuie să călătoriţi, fiţi prudent, pentru că sunteţi predispus la accidente. Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vârstă din familie.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fiţi confuz. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Situaţia se îmbunătăţeşte simţitor, de la sine. Nu neglijaţi odihna!

CAPRICORN

Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. Evitaţi speculaţiile!

VĂRSĂTOR

Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârstă. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente.

PEŞTI

Nu aveţi nici răbdare şi nici energie pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. Sunteţi predispus la stări depresive.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *