Horoscop

Leii vor avea parte de multă alergătură şi agitaţie astăzi

Daca tot dispui de o suma mare de bani, lasa-i in banca. Pe plan sentimental, vei avea parte de o surpriza pusa la punct de cateva rude.

Balanta
Esti prins in mai multe proiecte si toate iti par urgente acum ca li se apropie termenul limita. Concentreaza-te asupra a ceea ce iti poate afecta cariera si lucreaza la asta.

Scorpion
Astazi este o zi foarte solicitanta la munca, dar si acasa unde au mai ramas niste lucruri nerezolvate si nu mai pot fi amanate. Partenerul de viata sau o ruda mai tanara te va ajuta.

Sagetator
Uita de preocuparile zilnice si incearca sa te relaxezi macar timp de cateva ore. Nu ar strica daca cei apropiati te-ar duce intr-un loc in care stiu ca te simti bine.

Capricorn
Zilele trec mai repede decat realizezi si, daca nu faci cat mai repede ceea ce ai pe lista, risti sa intri in criza de timp. Grabeste-te cu totul pentru a nu intra intr-o incurcatura.

Varsator
Desi vremea nu este "zambitoare", Soarele a iesit pe strada ta si in sfarsit ai parte de ceva bun. Nu te bucura foarte mult pentru a nu da impresia ca nu te mai intereseaza nimic altceva.

Pesti
Ai uitat sa faci ceva si acum te afli intr-o situatie cam delicata. Pentru a scapa de toate problemele va trebui sa iti sacrifici o parte din timpul liber si sa stai mai mult la birou.

Berbec
Astrele prevad o zi excelenta la job. Asta nu se va intampla si acasa, unde un conflict mai vechi revine in actualitate si te va tine ocupat toata seara.

Taur
Ai grija ce si cui spui zilele acestea pentru ca toti apropiatii tai au tendinta de a rastalmaci tot ceea ce rostestesti. Daca simti ca nu te poti abtine, mai bine stai putin izolat.

Gemeni
Zilele libere ti-au prins bine si nu prea esti incantat de faptul ca a trebuit sa te intorci la slujba. Nu ai cum sa schimbi acest lucru, asa ca incearca sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau.

Rac
Ai multe de reprosat unui apropiat, insa te gandesti daca are vreun rost. Inainte de a face vreun pas, sfatuieste-te cu un prieten bun. Sigur te va ajuta mult aceasta discutie.

Leu
Multa agitatie si alergatura in viata ta. Simti ca nu faci fata acestor evenimente, insa te vei uimi si o sa duci totul la bun sfarsit mult mai repede decat ai fi crezut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *