Social

Let’s Host!

Acum acest lucru este absolut posibil datorită unui nou proiect organizat de către AIESEC Chișinău — „Let’s Host!”.

„Let’s Host!” este un proiect care îți oferă oportunitatea de a fi gazda unui tânăr internațional timp de 6 săptămâni. Acest tânăr vine în Republica Moldova pentru a se implica într-un proiect în care va livra traininguri despre cultura și țara sa pentru elevii liceelor din capitală.

Timp de 6 săptămâni ai minunata ocazie de a fi ghidul lui în lumea noastră, de a împărtăși gânduri, idei, impresii, de a lega o prietenie durabilă. Vei avea un oaspete deosebit, iar cele 6 săptămâni petrecute cu el vor fi, cu siguranță, diferite. Împreună cu familia ta vei interacționa cu acest tânăr, veți fi sprijinul lui și veți deveni persoane apropiate pentru acesta. De asemenea, vei obține o mulțime de beneficii, printre care:

• Posibilitatea de a cunoaşte alte culturi;
• Oportunitatea de a promova tradiţiile țării noastre;
• Perfecţionarea limbii engleze şi posibilitatea de învăţare a unei alte limbi;
• Dialog intercultural;
• Posibilitatea de a sparge stereotipurile referitoare la specificul țării noastre.

Pentru a beneficia de o experiență de neuitat și pentru a profita de toate beneficiile enumerate mai sus, completează formularul de aplicare, care-l găsești pe site-ul AIESEC Chișinău sau pe pagina de facebook a proiectului „Let’s Host!”.

Te provoacăm să faci parte din această experiență unică și să descoperi alte culturi. Îți rămâne doar, să accepți provocarea.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *