Horoscop

Leul se va împotmoli pe parcursul zilei. Vezi aici horoscopul tău

 TAUR
Este o zi favorabila pentru parteneriate si semnarea de contracte si un moment oportun pentru a face o schimbare pozitiva in viata ta. Nu te comporta ca un copil astazi, pentru ca e posibil sa ai mari probleme daca iti vei ignora responsabilitatile. Chiar daca te vei simti extrem de creativ, ramai cu picioarele pe pamant si nu mai visa cu ochii deschisi.
GEMENI
Astazi te bucuri de spontaneitate si iti asumi unele riscuri calculate. E posibil fie sa-ti vizitezi un vechi prieten, fie sa participi la o intalnire de proportii. Ai o stare de spirit expansiva si usor aventuroasa; e un moment oportun sa iesi putin din rutina. Farmecul si naturaletea ta ii suprind astazi pe cei din jurul tau. Asigura-te ca ti-ai pus actele personale in ordine, ca sa eviti eventuale probleme pe viitor.
RAC
E o zi buna pentru a calatori, in special in locuri in care nu ai mai fost pana acum si care te pot inspira. Ai tendinta de a vedea totul dintr-o perspectiva de ansamblu si tinzi sa ignori detaliile. Abilitatile de comunicare iti pot fi foarte utile in mediul de munca; daca ti se ofera ocazia sa urmezi un training sau te inscrii la niste cursuri, ar fi bine sa accepti. E posibil sa ai parte de un schimb de replici agitat cu un membru al familiei.
LEU
Desi te vei impotmoli pe parcursul zilei de mai multe probleme, astazi vei rezolva totul cu succes. E o zi buna pentru tine sa faci achizitii, ai sanse sa gasesti exact ceea ce iti doreai. Totusi, se pare ca nu vei reusi sa te concentrezi foarte bine la ceea ce ai de facut astazi; esti sensibil, visator si idealist si e posibil sa intampini usoare probleme de comunicare cu cei din jur. Nu te aventura in discutii prea profunde, pentru ca exista riscul ca acestea sa devina cam tensionate.
FECIOARA
Ziua de astazi te gaseste planificand o reuniune cu prietenii. Esti confuz cu privire la intentiile unui coleg de serviciu; e posibil sa ai probleme, daca nu ai respectat regulile pana acum. Pe ansamblu, e o zi buna pentru a planifica activitati sociale, in contextul carora tactul si atitudinea ta prietenoasa iti vor fi de real folos. Ti-ar prinde bine o scurta excursie de relaxare.
BALANTA
Daca esti intr-o relatie deja, ar trebui ca astazi sa te concentrezi pe partenerul de viata. Pentru cei singuri, astazi se pot ivi noi perspective. Ziua de astazi te gaseste totusi usor cam iresponsabil, cu o tendinta de a-ti ignora sarcinile si de a evita orice fel de provocare. Chiar daca esti mai sensibil si mai putin pragmatic, nu te comporta copilareste.
SCORPION
Reusesti cu greu sa-ti iei gandul de la o problema care te roade de mai mult timp. Esti incapatanat si irascibil si ai tendinta de a te comporta cu egoism, mai ales fata de partenerul tau de viata. Fii putin mai atent la cheltuieli astazi si fii pregatit sa infrunti unele obstacole si frustari la serviciu. Daca simti ca tensiunea atinge cote maxime, ia-ti o pauza si relaxeaza-te prin lectura.
SAGETATOR
O zi putin tensionata din punct din vedere al vietii sentimentale. E posibil sa ti se reproseze ca nu te implicit destul in relatia cu persoana iubita si ca esti cam secretos. Evita sa iti santajezi partenerul de viata si incearca sa abordezi discutia cu rabdare si calm. Evita interactiunile cu persoane de sex opus astazi, pentru ca vor fi cu scantei.
CAPRICORN
Niciodata nu ai avut o problema in a gasi o audienta receptiva pentru ideile tale; te trezesti de dimineata extrem de vorbaret si bine-dispus, gata sa stai la discutii cu oricine din jurul tau, dar si dispus sa asculti. Lucrul in echipa cu partenerii tai va merge perfect astazi; ar trebui sa te gandesti sa pornesti o noua afacere sau sa demarezi o noua relatie de parteneriat.
VARSATOR
Niciodata nu ai avut o problema in a gasi o audienta receptiva pentru ideile tale; te trezesti de dimineata extrem de vorbaret si bine-dispus, gata sa stai la discutii cu oricine din jurul tau, dar si dispus sa asculti. Lucrul in echipa cu partenerii tai va merge perfect astazi; ar trebui sa te gandesti sa pornesti o noua afacere sau sa demarezi o noua relatie de parteneriat.
PESTI
Astazi vei fi putin cam rautacios cu prietenii tai; nu uita ca intentiile lor s-ar putea sa fie bune si ca, oricum ar fi, nu e firesc sa le ranesti sentimentele. Esti puternic incarcat emotional, iar imaginatia ta e destul de activa; totusi, nu te comporta irational. Apar in discutii idei pentru o calatorie interesanta, posibil chiar pentru acest weekend.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *