Femeia

Liber prin mintea femeilor: Mai mult

Dacă noi nu ne dorim mai mult decât după o perioadă mai lungă de timp, femeile adoră ideea imediat ce-şi doresc ceva serios. Noi suntem mai reticenţi poate şi pentru că le supunem la câteva teste înainte de a ne implica.

Un bărbat este uşor de impresionat. Odată ce sexul este mai mult decât satisfăcător, este foarte important ca ea să fie conştientă de faptul că dragostea unui bărbat trece prin stomac. Afecţiunea, desigur, este şi ea foarte importantă, iar tolerarea prietenilor în compania cărora obişnuieşte să iasă, eventual fără ea, reprezintă un bonus.

O femeie necesită muncă. Afecţiunea lui este doar o firimitură. Spontan, măgulitor, un bun mincinos („Iubito, arăți superb, chiar dacă ai un coș imens pe față”), amabil cu prietenele ei, bine plătit și generos, manierat, răbdător, dornic de a o ajuta în bucătărie, amuzant, capabil să ducă „greul” casei, cu abilități în tâmplărie/instalații/electrice/electronice/depanare, toate acestea nu fac decât să lungească lista pe care trebuie să o bifăm pentru ca femeia în cauză să fie una fericită, pentru că, știm cu toții, o femeie fericită înseamnă o lume mai bună.

Din păcate, femeia, în general, nu reușește să evidențieze ceea ce-i lipsește. Uneori nici nu știe. Bărbatul, pentru că este o creatură simplă, cu un creier ancestral și lipsit de intuiție, nu va înțelege prea ușor ce trebuie să adauge în rețeta cuplului, pentru a liniști vulcanul de lângă el. Evident, este de vină dacă ingredientele lipsesc, pentru simplul motiv că nu a intuit asta, pentru că nu o cunoaște nici după atât timp cât să-și dea seama că relația scărțâie și că ea nu este fericită, deși el ar avea o cu totul altă părere.

Pentru că noi suntem cei raționali, obiectivi și, desigur, perfecți într-o relație, este rolul nostru ca „depanatori” să rezolvăm problema imediat ce o sesizăm. Dacă femeia nu ne-a pisat creierii prea mult și merită efortul, ne putem preface ori asuma anumite schimbări, care să-i ofere confortul mental de care are nevoie.

Nu există o rețetă exactă. Totul se face din ochi, iar ea nu este un model al stabilității emoționale, volatilitatea ei fiind recunoscută la nivel mondial. Ca bărbat, nu poți face altceva decât să adaugi ingredientele și să speri că nu o va lua razna la un moment dat, ceea ce știm cu toții că se va întâmpla, în cele din urmă.

www.umbluliber.com

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *