Actualitate

Live Social Network

Polonia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Turcia sunt țările în care tinerii pot merge într-un schimb de experiență prin programul Globex, să-și creeze cea mai tare vacanță de iarnă lângă semenii săi de pe toate continentele, dar și să-și construiască propria experiență într-un mediu nou ce va asigura dezvoltare personală și profesională.

Președintele AIESEC Chișinău, Mihaela Iurașcu menţionează:”Globex este un program internaţional de stagii de practică cu o experienţă de 63 de ani. Anul anterior peste 16.000 tineri au avut oportunitatea de a-şi alege un stagiu de practică în una din cele 100 ţări participante. Din R.Moldova circa 45 de tineri au avut parte de o experienţă extraordinară în ţări cum ar fi Cehia, Polonia, Indonezia, Slovacia, Italia”
Studenții vor lucra la un proiect social, ce va păstra amprenta pentru mult timp a fiecărui tânăr care a contribuit prin ideile sale și atitudinea deschisă față de diferențele sociale. Proiectele abordează tematici precum dezvoltarea personală, promovarea unui mod sănătos de viață, promovarea culturii şi tradiţiilor ţării de origine, instruirea tinerilor din familii dezavantajoase și altele.

Irina Grigoraș, participantă la acest proiect a susținut:” Acest exchange cu siguranță e o experiență din care am învățat multe! Pe lângă partea de descoperire și exploatare de “nou” te simți util atunci cînd împarți cu cunoștințele tale. Timp de o lună am livrat traininguri pentru un grup de absolvenți ai liceului alături de 17 oameni minunați din diferite țări”

Pentru că uneori avem nevoie să luăm o pauză, de ce să n-o facem în această iarnă prin programul Globex. Perioada de promovare a proiectului este 14 noiembrie -11 decembrie. Mai multe detalii cât şi formularul de aplicare puteți găsi pe site-ul http://aiesec.md.

Globex este un produs AIESEC. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *