llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

publicat în Actualitate pe 18 Octombrie 2019, 15:15

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

În intervențiile sale live, Ilan Șor le-a transmis oamenilor că actuala putere de la Chișinău urmărește să se răfuiască cu el nejustificat, punând presiune pe organele de anchetă.

„Nu sunt atât de departe, așa cum cred neprietenii noștri. În curând voi fi alături de voi”, menționează liderul partidului.

Motivul pentru răfuiala cu Partidul „ȘOR” și liderii lui, spune liderul formațiunii, servește faptul că acesta este singurul din țară care își realizează în totalitate promisiunile, iar acest fapt deranjează partidele ce parazitează la putere.

Ilan Șor susține că echipa sa are programe concrete pentru fiecare oraș și raion din țară, unde Partidul „ȘOR” are candidați înscriși în cursa electorală. Programe respective se bazează pe cea realizată cu succes la Orhei, iar echipele lui Șor din fiecare localitate au capacitatea să realizeze toate prevederile acestora.

Ilan Șor și-a chemat alegătorii și simpatizanții să acorde, la 20 octombrie, vot de încredere echipelor Partidului „ȘOR”, deoarece formațiunea a demonstrat că este în stare să schimbe în bine viața oamenilor.