Sport

Lotul de tenis de masă al Uzbekistanului a început un nou cantonament la Dubăsari

”Venim aici ca să ne antrenăm, pentru că există toate condițiile necesare pentru perfecționare, cizelarea măiestriei sportive. Am în vedere nu doar sala, inventarul modern, ci și partenerii de antrenamente foarte valoroși. Am început această colaborare cu conducerea Școlii din Dubăsari în urmă cu mulți ani și o continuăm cu plăcere, fiindcă ne place aici”, a declarat ieri pentru agenție antrenorul echipei-oaspete Ruslan Orazmetov.

Liderii oaspeților sînt Eslom Sultanov, Rozalina Hadjieva, premianți ai campionatului Uzbekistanului, Soghiana Madalieva, campioană națională de tineret.

Vedetele gazdelor sînt Denis Țărnă, Ecaterina Șmîganovscaia, campioni naționali en-titre, Serjant Uzer, proaspăt cîștigător al turneului republican ”Top-12”. ”Echipa Uzbekistanului este un partener de antrenamente foarte bun. Este un cîștig reciproc această colaborare”, a opinat directorul școlii Valeriu Grosu.

Pentru mîine, 6 noiembrie, este programat desfășurarea unui turneu, consacrat memoriei vicedirectorului instituției Nicolae Șuda, care a activat aproximativ 50 de ani în acest post. Lotul Uzbekistanului efectuează în ultimul timp cantonamente la Dubăsari în fiecare an.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *