Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 07:16
Abonamente
 
 
 

Moldova 25 Ianuarie 2012, ora 07:54    Din editia print

Lotul naţional de fotbal U21 se va confrunta cu echipa Rusiei

Marime Font

Lotul naţional de fotbal Under-21 se va jconfrunta, conform tragerii la sorţi, în sferturile de finală ale turneului „Cupa Comunităţii", care se desfăşoară la Sankt Petersburg, cu reprezentativa Rusiei.

Partida se va desfăşura azi, la ora 18.00.
În celelalte meciuri se vor întâlni următoarele perechi: Iran-Letonia, Ucraina-Lituania, Kazahstan-Belarus.
Echipa moldoveană s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei după ce a învins selecţionata Kîrgîzstanului cu scorul 2-1 şi a încheiat la egalitate (0-0) meciul cu formaţia Letoniei. În celălalt meci din grupa preliminară, ea a cedat cu 0-1 lotului Ucrainei.

Din componenţa formaţiei fac parte următorii jucători: Victor Dimov, Denis Ursu - portari; Alexandru Scripcenco, Alexandru Leu, Ion Prodan, Serghei Diulgher, Eugeniu Golovco, Ion Jardan - fundaşi; Eugeniu Cociuc, Artiom Haceaturov, Eugen Zasaviţchi, Mihai Plătică, Gheorghe Nicologlo, Radu Gânsari, Andrian Apostol - mijlocaşi; Igor Dima, Constantin Iavorschi, Maxim Antoniuc, Sergiu Matei - atacanţi.Până la ediţia din anul curent, la turneu participau, în mod tradiţional, echipele campioane din ţările Comunităţii Statelor Independente şi din Ţările Baltice. Organizatorii au decis să schimbe formula de desfăşurare şi să nu mai asigure un fond de premii. Sheriff Tiraspol a câştigat de două ori această competiţie, în 2003 şi în 2009.  

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul