Actualitate

Lupu îl cheamă la rampă pe Dodon

Candidatul PDM la funcția de Președinte, Marian Lupu, a emis o declarație privind ulterioarele dezbateri electorale care urmează să aibă loc. Acesta a reiterat că principalul său oponent este „anti-europeanul” Igor Dodon și va participa la dezbateri în cazul în care îl va confrunta direct pe candidatul PSRM.

„Voi participa la dezbateri numai dacă mă voi confrunta direct în cadrul lor cu candidatul antieuropean Igor Dodon. Și îl somez public să nu evite aceste confruntări, să nu se ascundă în spatele dezbaterilor cu candidații comozi pentru dânsul, care nu au șanse să ajungă în turul doi”, a declarat Lupu.

Candidatul PD a subliniat că, în timp cei ceilalți concurenți ai săi sunt preocupați de propriile ambiții politice, dânsul continuă să lupte pentru integrarea europeană a Moldovei care reprezintă singura soluție pentru problemele pe care le întâmpină țara. „Eu am arătat clar că am scopul să contracarez planul extern de schimbare a cursului european al Moldoveni și proiectul subversiv de federalizare a țării. De aceea, adversarul viitorului european al țării și al statului unitar moldovenesc este și adversarul meu”, a notat Marian Lupu.
 
Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *