Moldova

Lupu: INTENŢIONAT unele mijloace mass-media au informat că aş fi rudă cu Ion Ababii

Mai mult decât atât, Marian Lupu s-a supărat pe unele trusturi media, care potrivit lui, au uitat, în acest caz de unele norme elementare deontologice.

"Ieri, mai multe mijloace mass-media au difuzat informaţii referitor la gradul de rudenie între de mine şi Ion Ababii. Stimaţi jurnalişti, vă împărţiţi în două grupuri, dintre care unul a verificat acest lucru, iar celălalt nu. Unele mijloace mass-media care se consideră serioase, au uitat în acest caz de elementarele norme deontologice", a declara Lupu după şedinţa Parlamentului de astăzi.

Marian Lupu mai susţine că aceste trusturi mass-media au difuzat intenţionat aceste informaţiile eronate.

"Aceste mass-media intenţionat au difuzat această informaţie. Nu sunt şi nici nu am fost rudă cu Ababii", a mai spus Marian Lupu.

Ion Ababii este fost ministru al Sănătăţii şi actual rector al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Chişinău.

Astăzi, PL a refuzat candidatura lui Ion Ababii pentru funcţia de şef al statului. Liberalii urmează să se expună aspura celei de-a doua, dar şi ultima candidatură a AIE, Veronica Bacalu.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *