Film

“Lupul de pe Wall Street” a fost cel mai piratat film în 2014

Pelicula, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost descărcată ilegal pe internet de peste 30 de milioane de ori, conform firmei Excipio, specializată în monitorizarea pirateriei on-line.

Locul al doilea, cu 29,9 milioane de descărcări ilegale, este ocupat de ‘Frozen’ (‘Regatul de gheață’), al studiourilor Disney, filmul de desene animate cu cele mai mari încasări realizate până acum pentru acest gen cinematografic.

Clasamentul continuă cu ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ (‘Hobbitul: Dezolarea lui Smaug’), cu 27,6 milioane de descărcări ilegale, și ‘Thor: The Dark World’ (‘Thor: Întunericul’), piratată de 25,7 milioane de ori.

Urmează, în ordine, ‘Captain America: The Winter Soldier’ (‘Căpitanul America: Războinicul iernii’), ‘The Legend of Hercules’ (‘Legenda lui Hercule’), ‘X-Men: Days of Future Past’ (‘X-Men: Viitorul este trecut’), ’12 Years a Slave’ (’12 ani de sclavie’) și ‘The Hunger Games: Catching Fire’ (‘Jocurile foamei: Sfidarea’).

‘The Hollywood Reporter’ a remarcat absența din acest top 10 a filmului ‘The Guardians of the Galaxy’ (‘Gardienii galaxiei’), de la studiourile Marvel, care a înregistrat cele mai mari încasări în SUA în 2014, de 330 de milioane de dolari.

Datele difuzate de firma Excipio se bazează pe descărcările efectuate cu ajutorul sistemului torrent între 1 ianuarie și 23 decembrie 2014.

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *