Frumusețe

Machiajul în funcţie de culoarea parului. PENTRU BLONDE

Modul în care reuşeşti să te machiezi este de asemenea mult mai vizibil în cazul blondelor. De aceea, machiajul pe care îl adopţi trebuie să fie impecabil şi fără cusur. Acest lucru se impune cu atât mai mult în cazul în care tenul tău este foarte deschis.

Alegerea fondului de ten trebuie făcută cu o foarte mare atenţie. Nuanţa trebuie să fie foarte apropiată de cea a tenului. Un ton în plus poate fi foarte uşor observat pe tenul blondelor, iar machiajul din discret poate foarte uşor să se transforme într-unul ostentativ.

Fardurile şi rujurile recomandate blondelor sunt cele în nuanţe de piersică, iar rimelul folosit ar trebui să fie în nuanţă de maro. Folosind această culoare, contrastul dintre culoarea părului şi a genelor este mai puţin vizibil. Dacă eşti blondă, evită să foloseşti nuanţe de roz pe pleoapă. Vei ieşi prea mult în evidenţă. Dacă totuşi îţi place rozul, poţi folosi nuanţe pastelate ale acestei culori, fără sidef şi nu din abundenţă. Pentru a nu ieşi în evidenţă, le poţi combina cu maro sau diverse tonuri de gri.

Dacă vă plac rujurile roşii, ar trebui să uitaţi de ele. Cel puţin în timpul zilei. Nuanţele de roşu sunt recomandate doar pentru ocazii festive sau la ţinutele de seară.

Dacă nuanţa părului tău este blond-cenuşiu, poţi folosi un fard de pleoape auriu-maroniu pentru a aduce un strop de strălucire tenului. Evitaţi machiajele cu nuanţe de argintiu sau accentuările sidefate ale zonei de sub sprâncene. Culoarea şampaniei sau accentuările aurii sub sprâncene sunt perfecte pentru blondele cu nuanţă de cenuşiu.

SECRETE
1. Blondele platinat pot folosi un machiaj smokey eye, dar nuanţele folosite în locul negrului trebuie să fie maro-închis sau gri.
2. În cazul în care ai pielea foarte sensibilă, iar iritaţiile şi alte defecte ale pielii sunt remarcate cu uşurinţă, trebuie să foloseşti neapărat o bază pentru machiaj şi un fond de ten care te ajută să ascunzi aceste mici imperfecţiuni.
 
Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *