Ultima oră

Mădălina Manole a murit. Astăzi împlinea 43 de ani

 Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de soţul ei în locuinţa acestora din Otopeni.
Incidentul a fost anunţat în jurul orei 6:30 la 112 de Mircea Petru, partenerul solistei. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinunciderea. Se pare că Mădălina Manole ar fi luat mai multe medicamente. Nu se ştie însă şi despre ce fel de pastile este vorba.
La casa artistei se află procurori şi criminalişti.
"Soţul a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o căzută în holul locuinţei. Ancheta este în desfăşurare. Soţul a spus că s-au culcat liniştiţi în jurul orei unu, mai ales că azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Poliţia Ilfov.
Colegii de breaslă, în stare de şoc
În hohote de plâns, Angela Similea a spus pentru evz.ro că nu crede trista veste. ”Nu pot să cred că ea ar fi făcut aşa ceva. Avea un copil pe care şi l-a dorit atât de mult, o familie liniştită. Nu pot să cred că ea ar fi făcut aşa ceva! Mădălina era o luptătoare şi nu ar fi făcut aşa ceva”.
"Nu-mi vine să cred şi nu înţeleg de ce ar fi făcut un astfel de gest", a declarat Monica Anghel la Realitatea TV.
"Era extrem de fericită. O cunosc de foarte mulţi ani, nu o vedeam să facă un astfel de gest. Nu-mi vine să cred, sunt şocat", a spus şi Marcel Pavel, colegul de scenă al artistei.
"Era o fată plină de viaţă. Cât de în ultima fază să fi fost boala să nu mai poată să fie salvată. Este şocant. Sper să fie o glumă sinistră. Vroiam să o sun azi de ziua ei", a spus şi Aurelian Temişan.
Actriţa Stela Popescu a primit cu înfrigurare vestea tristă: "Era o fată optimistă, frumoasă. Nu pot să înţeleg. Nu pot să cred. Era superbă, mii de copii alergau să o vadă şi să-i audă vocea. Nu avea motive să părăsească astfel viaţa. Era un om foarte discret. Niciodată nu am citit sau auzit lucruri ciudate şi violente despre ei. Nu înţeleg de unde a venit nenorocirea."
Ilie Stoian, un vechi colaborator al vedetei spune că "e o veste care m-a răvăşit. O ştiu pe Mădălina de când a făcut primii paşi în muzică".
Mădălina Manole, "fata dragă cu părul de foc"
Magdalena Manole, cu numele de scenă Mădălina, s-a născut pe data de 14 iulie 1967 în localitatea Vălenii de Munte.
Cântă de la 15 ani. În 1991 Mădălina Manole a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.
BIOGRAFIE (sursa: www.madalinamanole.ro)
1982-1985 Mădălina îşi face debutul în muzica folk, devine membră a cenaclului “Serbările Scânteii Tineretului” condus de Lucian Avramescu, înfiinţează duetul “Alfa si Beta” şi împreuna cu Ştefania Ghiţă participa la turneele cenaclului din toata ţara cunoscând deja succesul cu compoziţiile folk înregistate.
1985-1988 studiază canto-muzică uşoară la Şcoala Populară de Arta, clasa Ionel Tudor-Mihaela Runceanu
1988 debutează la Festivalul Naţional “MAMAIA”, obţine o menţiune cu “Un om sentimental”, este începutul colaborării muzicale cu compozitorul Şerban Georgescu, împreuna lansează an după an cântece care devin imediat preferatele marelui public TE-AM VĂZUT MI AI PLĂCUT, FATĂ DRAGĂ, EI ŞI CE, VREAU SĂ TE UIT, DA TE IUBESC, CÂND DANSEZ CU TINE, AŞ DA ORICE, TU N-AI AVUT CURAJ sunt doar câteva din cântecele interpretate cu imens succes de Mădălina în cele aproape 3.000 de concerte pe care le susţine în anii 1990-2000 în ţară şi străinătate
PRIMELE 3 albume lansate în anii 91-94 înregistrează cele mai bune vânzări, peste 2 milioane de unităţi, casa de discuri Electrecord îi acordă Artistei 3 DISCURI DE AUR
1993 Cea mai buna voce pop în topul muzical naţional de la Radio CONTACT
1997 lansează albumul “LINĂ, LINĂ MADALINĂ”de folclor autentic românesc cu cintece din repertoriul Mariei Tanase, Maria Lataretu, Lucretia Ciobanu
2000 Cea mai buna voce feminină şi Albumul anului ”Dulce de tot” la Radio România
2001 nominalizare în categoria – voci feminine – la Premiile Industriei Muzicale Romanesti CAMPIOANA a popularitatii, indragita de romanii de toate virstele, MADALINA MANOLE este prima vedeta autohtona aleasa de concernul “Procter and Gamble” pentru promovarea pe piata romaneasca a unui produs cosmetic international
2003 lanseaza “A FOST, VA FI IUBIRE” cu 11 cintece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu
2003-2005 sustine mai multe turnee pentru comunitatile romanesti din Germania, Austria,Belgia,SUA
2006 colaboreaza cu Fundatia S. Prigoana la editarea unui album de colinde in limba engleza si romana
2010 lanseaza impreuna cu MEDIA PRO MUSIC albumul “O9 MADALINA MANOLE”!

Sursa: Evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *