Actualitate

Mai multe blocuri de LOCUIT din capitală vor rămâne FĂRĂ APĂ

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de apă, deconectările vor avea loc luni, 21 octombrie, de la ora 09.00 până la ora 24.00. În această perioadă fără apă la robinet vor rămâne blocurile de locuit din străzile şos. Hânceşti de la str. Spicului până la str. Kovtun, numerele 106-240,165-167, inclusiv şi numerele cu bare, scrie IPN.

Totodată, vor fi deconectate de la alimentarea cu apă reţelele din oraşul Ialoveni pe str. M. Lermontov, Sf. Vineri, Tatarbunar, Valea Rediului, Fecioarei, Roguleni, Văleni, Crinilor, T. Malai, Cimbrului, Porumbiţei. În oraşul Codru vor fi deconectate reţelele de apă din str. Gr Vieru, iar în oraşul Durleşti nu vor apă la robinet locuitorii din str. str. A. Donici, str. N. Dimo 108-130, inclusiv şi numerele cu bare, str. Caucazului 110-128, inclusiv şi numerele cu bare.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Mai multe informaţii pot fi obţinute la nr. tel. 022 25-66-66 (Dispeceratul central). 

TIMPUL.MD via IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *