Social

Mai multi pasageri zboara cu Air Moldova

S-a majorat numarul de persoane care apeleaza la cursele aeriene al companiei Air Moldova. Cea mai mare crestere a fluxului de pasageri pe parcursul lunii februarie la cursele Air Moldova a fost inregistrata pe destinatiile Chisinau-Sankt Petersburg (62%), Chisinau-Bucuresti (18%), Chisinau-Moscova (10%), Chisinau-Madrid (10%), Chisinau-Frankfurt (9%), Chisinau-Istanbul (2%).

Peste 200 de pasageri au fost transportati de catre compania Air Moldova din Moscova si Sankt Petersburg spre Europa si invers, aeroportul din Chisinau fiind de tranzit. La momentul actual lista de curse operate de ”Air Moldova” include 16 destinatii directe, inclusiv Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucuresti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milan, Verona, Paris, Praga, Moscova, Sankt Petersburg.

Compania ofera doua clase de deservire – Econom si Business. In sezonul operational de vara Air Moldova va initia zboruri regulate spre Soci. Pana la finele lunii martie 2010 flota companiei se va completa cu o aeronava noua de tipul Embraer 190jet.

Dupa infomarket.md

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *