Actualitate

Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Aceasta pentru că eliberarea țării, instituțiilor statului din captivitate pot începe de la acest scrutin.

Declarația a fost făcută de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Ora unității noastre” de la postul de televiziune 10tv, transmite IPN.

Lidera PAS susține că alegerile noi din municipiul Chișinău sunt analizate în contextul general al scrutinului parlamentar. „Din perspectiva PAS, alegerile parlamentare sunt cele mai importante pentru că eliberarea țării, instituțiilor statului din captivitate se începe de acolo, asigurarea independenței în justiție, combaterea corupției și celelalte elemente care țin de redarea încrederii oamenilor în această țară ține de activitatea din Parlament, de preluarea puterii”, spune Maia Sandu.

Președinta PAS a declarat că formațiunea pe care o reprezintă și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au avansat în convenirea celor mai importante elemente de constituire a blocului pentru parlamentare. „Dar mai sunt câteva elemente care trebuie convenite”, spune Maia Sandu. Lidera PAS spune că aceste lucruri trebuie clarificate pentru că, eventual, dacă vor anunța susținerea lui Andrei Năstase la scrutinul local, să fie o decizie în raport cu alegerile parlamentare.

Sursa: Ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *