Actualitate

Maia Sandu: Nu voi aduce migranţi sirieni şi nu voi închide bisericile

„Sunt nişte minciuni sfruntate de ale lui Dodon. Nu voi face nici unul din aceste lucruri. Cum să închid bisericile, dacă eu singură merg la biserică? Numai că eu nu mă fotografiez în biserică pentru a-mi face PR cu aceasta, aşa cum o face Dodon. Un om credincios vine la biserică nu pentru a se fotografia. Nu am văzut un om mai mincinos ca Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu l-a acuzat pe Igor Dodon că ar fi omul lui Plahotniuc şi a spus că nu va semna documentul anti-Plahotniuc propus de către candidatul său: „Igor Dodon înseamnă Plahotniuc. Igor Dodon este cel care are relaţii de afaceri cu Plahotniuc şi care zboară cu avioanele private ale acestuia. Spuneţi, domnule Dodon, unde aţi zburat cu avionul privat al lui Plahotniuc şi din ai cui bani. Dodon i-a vândul un hotel lui Plahotniuc la preţ derizoriu ş statul a pierdut peste 120 de milioane de lei. Nu voi semna niciun document împreună cu Igor Dodon. Eu semnez anti-Plahotniuc şi anti-Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Candidata dreptei la prezidenţiale a dat de înţeles că Dodon ar putea să ajungă la închisoare. „Da, a mai rămas încă un penal care să mă sprijine, şi acela sunteţi Dumneavoastră! Nu ştiu ce aveţi cu Filat, dar o să-i spuneţi totul personal, atunci când o să ajungeţi în Penitenciarul 13. Dumneavoastră aveţi detaliile de la BEM, Dumneavoastră aţi fost la nunta lui Ilan Şor, nu eu”.

Maia Sandu a dat asigurări că nu va lua decizii importante fără a consulta cetăţenii. „Îmi asum responsabilitatea şi voi demonstra că am responsabilitate, după cum am demonstrat până acum. Vă asigur că deciziile importante le vor lua cetăţenii”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *