Actualitate

Maia Sandu propune ca salariul lui Igor Dodon să fie RETRAS

Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC21, scrie unimedia.info.Maia Sandu are convingerea că dacă devenea ea președinte în 2016 situația era să fie diferită.

„În situația lui Dodon poate fi doar un om laș, dependent de Plahotniuc, care nu are curajul să lupte cu guvernarea. Din momentul în care am fi avut un președinte care să țină la popor și care să lupte pentru lucrurile importante pentru cetățeni, atunci acest președinte ar fi putut conta pe cetățeni. Un președinte susținut de cetățeni și de partenerii de dezvoltare ar fi fost un inamic periculos pentru guvernare și pentru Plahotniuc”, a declarat Sandu.

Liderul PAS crede că Dodon a fost suspendat de mai multe ori pentru că nici nu a avut vreodată intenția de a lupta pentru cetățeni.

„Trebuia să cheme cetățenii la proteste. Trebuie să ai curaj și eu aș fi avut curajul până la capăt, până la impeachment. Aveam să urmăresc cum încearcă să mă demită președintele, dar pentru asta trebuie să fi un om puternic. Igor Dodon nici nu-și propune să facă ceva. El a zis ca timpul le va pune la loc pe toate. E clar că e fără coloană vertebrală. E de râsul tuturor. Dodon e o anexă a acestui regim. Fiecare își face jocul. De ce a mers la președinție dacă știa că nu are majoritate parlamentară? Ca să meargă în vacanțe? Este un personaj obedient regimului”, a punctat președintele PAS.

În acest context, Maia Sandu a propus să-i fie retras salariu lui Igor Dodon.

„De ce să plătim din buzunarul oamenilor săraci – salariu unui președinte inutil?”, s-a întrebat aceasta.

Igor Dodon nu a comentat deocamdată declarațiile Maiei Sandu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *