Astăzi 21 Octombrie 2019, Luni - Ultima actualizare la 20 Octombrie 2019
Abonamente

CSI / Rusia 11 Decembrie 2013, ora 20:18

Mâine UE va adopta o rezoluție OFICIALĂ. Opoziția anunță că nu va negocia cu puterea fără un mandat de la PROTESTATARI

Marime Font

Preşedintele ucrainean Victor Ianukovici a invitat opoziţia la dialog, după trei săptămâni de proteste pro-europene în centrul Kievului şi alte oraşe ale ţării.

Mâine UE se va expune oficial cu privire la situația creată în Ucraina.

21:25 Oficial SUA: Vom cere să existe consecințe ca urmare a actelor comise împotriva protestatarilor, anuță pravda.com.ua

21:20 Liderii opoziției au declarat că nu vor negocia cu Ianukovici fără un mandat clar din partea protestatarilor, anunță unian.ua


20:45 UE nu va oferi Guvernului Azarov un "credit" de 20 miliarde, anunță un oficial al UE.

Conform informațiilor de la ora 18 au avut nevoie de asistență medicală 44 de persoane, după ce au fost "evacuați" de forțele de miliție Berkut.

În mesajul său, Ianukovici spune că a subliniat în repetate rânduri că „singura cale este cea a reconcilierii şi împăcării”.
Acţiunile tuturor părţilor trebuie să decurgă strict în limitele legii şi a Constituţiei. Invit reprezentanţii tuturor forţelor politice, ai cultelor şi societăţii civile la un dialog naţional. Personal, sunt dispus să particip la această masă rotundă”, se spune în declaraţia preşedintelui ucrainean. Victor Ianukovici a mai spus că „de dragul compromisului” opoziţia ar trebui să renunţe la confruntare şi ultimatumuri, şi să accepte dialogul. El a dat asigurări că „puterea va acţiona exclusiv în limitele legii şi nu va aplica niciodată forţa împotriva întrunirilor paşnice”, anunță europalibera.org

Mai devreme, liderul partidului de opoziţie UDAR, Vitali Kliciko, a exclus posibilitatea oricărui compromis cu autorităţile, după dubla încercare de astăzi a trupelor speciale de a dispersa în forţă manifestanţii din centrul Kievului. „Ianukovici a ars toate punţile spre o soluţie civilizată a crizei politice. Prin încercarea repetată de a dispersa Euromaidanul Ianukovici şi-a închis calea spre orice compromis”, a declarat Vitali Kliciko.

19:00 Patru mii de studenți pichetează sediul procuraturii din Lvov.

18:55 Unele surse afirmă că putere din Ucraina ar intenționa să "fabrice" dosare penale liderilor opoziției.

18:50 Puterea pregătește un miting de 200 de mii de "susținători" cu ajutorul armatei.

18:15: Azarov: Maidanul nu va fi evacuat forțat. Același Premier Azarov a pretins astăzi 20 de miliarde de euro de la UE. Oficialii europeni i-au răspuns că "această nu este o licitație".

18:08 Baricadele pe Maidan sunt întărite (Foto)


17:42: Ianukovici a asigurat-o pe Ashton în intențiile sale pașnice.

17:00 Klitchko: există o singură soluție - schimbarea întregii puteri.

Patriarhului Kievului: Riscăm un război civil, trebuie semnat acordul de asociere cu UE. 


Şeful bisericii ortodoxe ucrainene, patriarhul Filaret, a avertizat miercuri că Ucraina riscă să între în război civil şi a cerut autorităţilor să înceteze violenţele şi să semneze acordul de asociere cu Uniunea Europeană, scrie AFP.

"Acţiunile violente nu pot duce decât la o radicalizare a protestelor şi la un conflict civil major", a declarat acesta.

"Pentru a ieşi din criză, este indispensabil să se deschidă rapid un dialog la nivel înalt între reprezentanţii puterii, ai opoziţiei şi ai societăţii civile", a apreciat acesta, cerând un "moratoriu asupra acţiunilor violente".

"Ţinând cont că prima cauza a protestelor civile a fost amânarea semnării acordului de asociere cu UE, modalitatea cea mai acceptabilă de a ieşi din criză poate fi finalizarea negocierilor şi semnarea acestui acord", a subliniat patriarhul. 
(UPDATE 15.02) Înaltul Reprezentant pentru afaceri externe și politica de securitate, Catherine Ashton, se întâlnește din nou cu președintele ucrainean Viktor Ianukovici.


(UPDATE 14.34)
Forțele speciale și trupele de interne speciale de poliție "Berkut" se pregătesc să ia cu asalt Euromaidanul, sub masca unui grup de lunetiști, care se vor subordona comandanților superiori.

(UPDATE 13.57) Ministrul german de Externe, Guido Westerwelle: Protestele pașnice nu pot fi interzise. Violențele trebuie curmate. În loc să fie curățată piața maidan, mai bine ar fi început un dialog politic adevărat, și nu unul doar promis.

(UPDATE 13.00) Premierul Canadei: Decizia de a folosi forța împotriva protestatarilor din Maidan este o acțiune nedemocratică. Acest lucru este cu atât mai îngrijorător cu cât aceasta vine la doar câteva zile de la violențele poliției față de studenți. Vom monitoriza foarte atent cum vor evolua lucrurile și vom încerca să acționăm pe cât este posibil.

(UPDATE 12.12) Subsecretarul american de Stat, Victoria Nuland, împarte alimente protestatarilor dar și forțelor de ordine din Piața Maidan.

(UPDATE 12.10) Piața Maidan acum:

(UPDATE 12.06) Ministrul lituanian de Externe a declarat că revolta din Maidan, când oamenii legii au atacat protestatarii, demonstrează că Ucraina se opune integrării UE.

(UPDATE 11.52) Protestatarii își reinstalează baricadele. Asta după ce în această noapte, colaboratorii Berkut au demolat tot ce le-a ieșit în cale în piața Maidan. Forțele de ordine își fortifică coloanele formate din milițieni în jurul cartierului guvernamental.
(UPDATE 11.47) Andrew Paruby, deputat la Rada Supremă a Ucrainei: Euromaidan. Ucraineni! Fraților! Am câștigat! I-am alungat "pe Berkuți, din Maidan. Vom restabili baricadele. De Kiev se apropie și se apropie oameni . În această seară trebuie să fim un milion. Trăiască Ucraina!

(UPDATE 10.34) Presa scrie că în fața Consiliului Municipal din Kiev s-au adunat 25 de mii de oameni.


Colaboratorii BERKUT se retrag sub aplauzele protestatarilorOamenii sparg gheața pe strada Mihailovskoi/pravda.com.ua

(UPDATE 09.35) Soldații din Forțele Speciale "Berkut" iau cu asalt clădirea Administrației de Stat orașului Kiev. Potrivit posturilor străine de televiziune, printre care "Channel 5", Berkut folosește gaze lacrimogene împotriva celor care opun rezistență. In apropierea cladirii sunt trei autobuze cu colaboratorii "Berkut". Protestatarii stau în picioare în jurul clădirii , scandând "Rușine!".Vitali Klitschko Gromadska a declarat în cadrul unui interviu TV, că Ucraina a devenit o țară de poliție, iar ucrainenii trebuie să lupte. Întrebat dacă se poartă negocieri pentru a opri violențele, acesta a spus că urmează să participe la astfel de discuții, iar acestea vor continua.(UPDATE 08.49)
Casa Sindicatelor este plină cu răniți. Oamenii s-au ales cu leziuni minore, dar cu membre rupte. Medicii cer să fie aduse pentru răniți lămâi și lapte. În strada sunt peste 10 mii de oameni, scrie presa ucraineană.

(UPDATE 08.41) Deputatul din partidul «Свободы» Andrei Ilienko a fosr rănit în urma altercației dintre forțele berkut și oamenii din stradă. Alesul poporului a fost rănit la cap. Medicii de la ambulanță i-au acordat politicianului primul ajutor, însă nu s-au pronunțat deocamdată cu privire la cât de gravă este starea lui Ilienko.


(Știre inițială) Soldații din Forțele Speciale "Berkut" și trupele interne au preluat în această seară controlul asupra unei părți a baricadelor din Maidan Piața Independenței. După ce au preluat controlul asupra baricadelor, aceștia le-au demontat pe cele din lemn și fier. "Berkut"și trupele interne au intrat în piața Independenței, folosind gaze lacromogene. Oameni au căzut la picioarele coklaboratorilor Berkut.

În același timp, susținătorii proeuropeni au preluat controlul asupra părții carosabile. Din partea trupelor Consiliului Local au demontat baricadele și au ajuns până în intersecția Kreshatika și Proreznoi.

Opoziţia anticipând că acest gest va aduce milioane de protestatari în capitala Ucrainei. Peste 10.000 de persoane au venit, miercuri dimineaţă, în Piaţa Independenţei. Oamenii din strada cântau un imn, strigând "Poliția e cu oamenii" și "Împreună până la sfârșit." În plus, protestatarii împroșcau în forțele de securitate cu zăpadă și apă.

Reuniţi cu sutele la marginile zonei, poliţiştii au început să îi disperseze pe manifestanţi cu ajutorul scuturilor cu puţin înainte de ora 02:00, au constatat jurnaliştii AFP aflaţi la faţa locului.

Bazându-se pe o decizie a justiţiei şi cerând manifestanţilor să rămână calmi, aceştia au trecut de baricadele plasate la mai multe intrări în piaţă, aflată în centrul mişcării de contestare stârnite de refuzul preşedintelui Viktor Ianukovici de a semna la sfârşitul lui noiembrie un acord de asociere cu Uniunea Europeană.

Aceştia au demontat de asemenea mai multe corturi montate în piaţă.

"Poliţia acţionează în cooperare cu serviciile comunitare pentru a debarasa baricadele care blochează trecerea", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei capitalei ucrainene pentru AFP.

Televiziunea arăta tractoare şi angajaţi în veste portocalii care demontau baricadele formate de manifestanţii strânşi în piaţă.

Cele câteva sute de manifestanţi au început să cânte imnul ucrainean iar reprezentanţii opoziţiei au pornit rugăciuni de pe scena montată în piaţă.

Operaţiunea intervine după ce preşedintele ucrainean a primit-o timp de trei ore marţi pe lidera diplomaţiei UE, Catherine Ashton.

În noaptea de luni spre marţi, forţele de ordine au dispersat manifestanţii care păzeau baricadele din cartierul guvernamental vecin ce perturbau trecerea către sediul guvernului şi preşedinţiei.

Opoziţia anticipează sosirea a "milioane" de manifestanţi la Kiev după asaltul poliţiei

Unul dintre liderii opoziţiei ucrainene, Arseni Iaţeniuk, a anticipat, miercuri, o manifestaţie ce va reuni "milioane" de protestatari în Piaţa Independenţei din Kiev, după asaltul poliţiei asupra acestei locaţii simbolice pentru mobilizarea proeuropeană.

"Nu vom ierta. Mâine vor fi aici milioane de persoane iar regimul va cădea", a afirmat de pe scena amplasată în piaţă acest responsabil al partidului opozantei arestate Iulia Timoşenko.

El a apreciat că preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici a "scuipat în faţa Americii şi a 28 de state ale UE".

Numeroşi manifestanţi s-au adunat după lansarea asaltului, întărind rândurile celor câtorva mii de persoane deja prezente în piaţă.

În rezultatul unor ciocniri violente din 1 decembrie, între forțele de ordine și un grup de protestatari care au încercat să vandalizeze monumentul lui Lenin din centrul Kievului, opt polițiști s-au ales cu traume grave. Ei au fost internați la spital cu răni grave la cap, arsuri și membre rupte.

Anterior s-a anunțat că, în urma confruntărilor între polițiști și manifestanți în preajma Administrației Prezidențiale, au avut de suferit 53 de oameni, dintre care 14 au fost internați la spital.

În prezent, protestatarii pașnici instalează corturi unde vor rămâne toată noaptea.
Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a convocat o ședință de urgență în afara capitalei. În ultimele patru ore, în urma violențelor din centrul Kievului, au avut de suferit în jur de 100 de polițiști, dintre care unii au fost internați la spital, au anunțat forțele de ordine, citate de Ria Novosti. Totodată, secretarul de presă al premierului a negat că mâine în Ucraina va fi instituită stare excepțională.

Între timp, mai mulţi parlamentari din Partidul Regiunilor de la guvernare, în frunte cu deputatul Ina Bogoslovskaia, au anunţat că părăsesc formaţiunea.

Opoziția cere alegeri prezidențiale anticipate, demisia Guvernului și trimiterea în judecată a celor care au ordonat măcelul din centrul Kievului.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 22:43

Rezultate preliminare în TIMP REAL /// Ceban - 41%, Năstase - 31%, Chirtoacă - 10%, Țîcu - 4%. Urmează TURUL 2

Rezultate preliminare în TIMP REAL /// Ceban - 41%, Năstase - 31%, Chirtoacă - 10%, Țîcu - 4%. Urmează TURUL 2

În turul II al alegerilor pentru primăria capitalei se vor duela candidatul PSRM, Ion Ceban, și candidatul ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase iar Dorin Chirtoacă obține un rezultat surprinzător.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 18:49

LIVE /// ALEGERI 20 octombrie 2019 - PREZENȚA LA VOT ÎN TIMP REAL

LIVE /// ALEGERI 20 octombrie 2019 - PREZENȚA LA VOT ÎN TIMP REAL

 Urmăriți în timp real prezența la vot în cadrul alegerilor locale generale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 14:02

Ce defecte și calități ai în funcție de data nașterii

Ce defecte și calități ai în funcție de data nașterii

Pasionatii de numerologie fac tot felul de calcule si aduc publicului nenumarate curiozitati legate de data nasterii fiecarui om. Iata ce defecte si ce calitati ai, in functie de ziua in care te-ai nascut. Inainte, trebuie sa faci un calcul simplu. Aduna cifrele din data ta de nastere, astfel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 13:58

Aluat pizza. Secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre

Aluat pizza. Secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre

Vrei sa stii cum se prepara un aluat de pizza delicious. Noi am cautat si am gazit secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre. Nu vei mai face niciodata comanda si vei prepara pizza numai in casa. Daca iti place blatul pufos, atunci ti se potriveste acest aluat de pizza. Pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 13:48

Interpretare vise: Top 5 coșmaruri și ce înseamnă ele

Interpretare vise: Top 5 coșmaruri și ce înseamnă ele

Cu siguranta ati avut cosmaruri si, poate, unele dintre ele s-au repetat, in timp. Vrei sa stii cum pot fi interpretate visele? 1. Pici la un examen sau nu poti rezolva o problema Chiar daca anii de scoala au trecut demult, mai poti avea cosmaruri legate de picarea unui examen sau ceva...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 13:40

Hrean cu oțet – un remediu naturist împotriva răcelii, gripei și febrei

Hrean cu oțet – un remediu naturist împotriva răcelii, gripei și febrei

Răceala, gripa și sinuzita ne vor da bătăi de cap câteva luni înainte, așa că este bine să ne pregătim ,,armele”, naturiste bineînțeles, pentru a nu afecta imunitatea și forțele proprii de luptă ale organismului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 13:35

Peste 440.000 de moldoveni sunt pregătiți să emigreze în SUA

Peste 440.000 de moldoveni sunt pregătiți să emigreze în SUA

Moldova se află pe locul al treilea dintre țările spațiului post-sovietic, după numărul de cereri depuse pentru a obține Carte verde și viză în SUA.Și numărul de cereri de plecare în SUA este pur și simplu înfricoșător – 440.863 și familiile lor....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 13:28

Brexit. Membrii Parlamentului britanic primesc amenințări

Brexit. Membrii Parlamentului britanic primesc amenințări

Dezbaterile din jurul Brexitului îi împart pe britanici în tabere, pe măsură ce discuţiile dintre susţinători şi oponenţi sunt tot mai înverşunate. Membri ai Parlamentului din ambele aceste tabere sunt acuzaţi că dezbină populaţia cu discursuri inflamatoare....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 11:15

Pisica ta crede că ești maică-sa

Pisica ta crede că ești maică-sa

Un studiu nou a arătat că pisicile formează același tip de atașament ca bebelușii și câinii. E o întrebare destul de întâlnită la mine acasă și sunt sigur că și în altele în care trăiesc animale: după ce una dintre pisici face ceva adorabil,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 11:06

Ce se întâmplă când îți faci transplantul de păr la o clinică falsă

Ce se întâmplă când îți faci transplantul de păr la o clinică falsă

Un număr îngrijorător de clinici care fac transplant de păr în Marea Britanie nu sunt înregistrate oficial la Ministerul Sănătății. Am vorbit cu câteva dintre victimele lor. DOUĂ TRANSPLANTURI FĂCUTE LA CLINICI FĂRĂ LICENȚĂ. FOTOGRAFIE DIN ARHIVA LUI ROSHAN...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Octombrie 2019, ora: 10:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 OCTOMBRIE 2019. BALANȚELE SE SIMT TRĂDATE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 OCTOMBRIE 2019. BALANȚELE SE SIMT TRĂDATE

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:30

OPINIE /// Culmea alegătorului

OPINIE /// Culmea alegătorului

Foarte curînd vom alege președintele României. Avem libertatea de a vota pe cine vrem noi. Desigur, pe cine vrem dintre cei care vor, adică dintre cei care candidează. Cum altfel? Dar chiar și așa, aceasta este o libertate de cel mai înalt rang. Una dintre acelea care te...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:23

Ce este avitaminoza și cum o tratezi eficient

Ce este avitaminoza și cum o tratezi eficient

Avitaminoza se referă, în general, la carența unei anumite vitamine sau a mai multora. Considerată o boală de nutriție, afecțiunea este rareori întâlnită în cadrul societăților dezvoltate, acolo unde nu lipsesc informațiile despre o alimentație echilibrată, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:15

Casual sau elegant? 8 modele de genți care combină perfect cele două stiluri

Casual sau elegant? 8 modele de genți care combină perfect cele două stiluri

Dacă ar fi să găsim calitatea principală a unei genți, aceea ar fi, fără urmă de îndoială, versatilitatea. Adorăm modelele care trec cu brio testul timpului și care se pot potrivi fără probleme la toate stilurile și articolele vestimentare din garderoba noastră. Și,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:12

Cel puțin 15 morți după ce a cedat barajul unei exploatări aurifere din Siberia

Cel puțin 15 morți după ce a cedat barajul unei exploatări aurifere din Siberia

Cel puţin 15 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 14 au fost răniţi, după ce barajul unei exploatări aurifere din Siberia a cedat. Puhoaiele au inundat barăcile unde se aflau muncitorii. Şase persoane sunt date dispărute în urma incidentului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:07

Proteste în Croația, după eliberarea a cinci bărbați acuzați că au violat o fată de 15 ani

Proteste în Croația, după eliberarea a cinci bărbați acuzați că au violat o fată de 15 ani

Mii de oameni au protestat în mai multe orașe din Croația față de modul în care autoritățile se ocupă de cazurile de violență sexuală împotriva femeilor. Demonstrațiile, organizate de grupuri care militează pentru drepturile femeilor, au fost determinat de eliberarea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 10:00

A fost efectuat cel mai lung zbor comercial din lume, între New York şi Sydney/ VIDEO

A fost efectuat cel mai lung zbor comercial din lume, între New York şi Sydney/ VIDEO

Compania australiană de zbor Qantas a încheiat duminică dimineață testul celui mai lung potențial zbor comercial fără oprire din lume, pornind din New York, cu destinația Sydney și având o durată de 20 de ore, relatează site-ul agenției Reuters, citat de MEDIAFAX.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 09:54

Pavel Filip împreună cu soția și nepotul, la secția de votare: „Am votat ca acest oraș să aibă un primar gospodar”

Pavel Filip împreună cu soția și nepotul, la secția de votare: „Am votat ca acest oraș să aibă un primar gospodar”

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, a venit la secția de votare împreună cu soția și nepotul pentru a-și exprima dreptul la vot. Ex-premierul se declară convins că pentru șefia capitalei se va da bătălia și în turul II.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2019, ora: 09:52

Andrei Năstase a votat cu gândul la generațiile viitoare și cu certitudinea că, de această dată, nu vor fi anulate rezultatele scrutinului

Andrei Năstase a votat cu gândul la generațiile viitoare și cu certitudinea că, de această dată, nu vor fi anulate rezultatele scrutinului

Candidatul Blocului ACUM la primăria municipiului Chișinău, Andrei Năstase, și-a exprimat dreptul la vot în această dimineață. El a declarat că a votat cu gândul la Chișinău, la suburbii și la locuitorii Capitalei, precum și pentru un nou început. Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Lady Gaga a căzut de pe scenă/ VIDEO

Lady Gaga a căzut de pe scenă/ VIDEO

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton critică o candidată democrată, „favorită a ruşilor”

Hillary Clinton critică o candidată democrată, „favorită a ruşilor”

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Ciocniri violente la Barcelona între protestatari și forțele de ordine/ VIDEO

Ciocniri violente la Barcelona între protestatari și forțele de ordine/ VIDEO

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)