Actualitate

Mănânci gem pe pâine? Sigur nu ştiai cât de rău îţi face această combinaţie

Făina rafinată combinată cu dulciurile reprezintă o doză dublă de carbohidraţi care cauzează o creştere rapidă a zahărului din sânge. Îţi oferă energie pentru o perioada scurtă de timp, urmată de perioade de epuizare şi schimbări de stare.

În plus, combinaţia de cocă din drojdie fermentată şi zahăr poate duce la probleme stomacale, de aceea nu este recomandat să consumi aşa ceva pe stomacul gol.

Pentru a te bucura totuşi de desertul tău preferat, înlocuieşte pâinea albă cu pâine integrală nedospită. Înlocuieşte gemul cu miere pentru a scăpa de problemele stomacale, scrie girly.ro. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *