Eveniment

Mari reduceri de sezon la Shopping MallDova

Amatorii de cumpărături la reduceri găsesc la Shopping MallDova la preţuri mici haine, încălţăminte, articole sportive, galanterie şi accesorii pe plac. Dacă săptămâna trecută majoritatea discounturilor variau între 20-50%, acum magazinele din mall lichidează stocurile la preţuri cu pînă la 70-80% mai mici. 

Pe lîngă cumpărături la preţuri accesibile, vizitatorii au ocazia să frecventeze şi un curs gratuit de predare a limbii franceze care are loc în noua zonă de shopping, Paris. Cursul va dura toată luna ianuarie, în fiecare zi de marţi şi vineri, între orele 13:00 şi 14:00, alături de profesorii calificaţi din cadrul Alianţei Franceze.

Pentru cei care vor să facă o surpriză personalizată celor dragi, Shopping MallDova a pregătit ateliere de creaţie cu tematică franceză. În zilele de luni şi marţi, între orele 15:00 şi 17:00, orice doritor poate confecţiona sub îndrumarea meşterilor populari coliere, cercei, brăţări sau inele, iar ulterior le pot lua acasă.

Noua galerie de arte din Paris , „La galerie d’art” vă aşteaptă cu uşile deschise în fiecare zi de la 10:00 pînă la 22:00, iar de la orele 14:00, pictorul Valentin Rusu pictează portrete pentru toţi vizitatorii Parisului.

Cumpărături devin mai plăcute alături de Shopping MallDova!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *