Muzică

Maria Sarabaş: „Lucrez fără bani”

Întrebată de noi la ce lucrează în prezent, ne-a spus că se pregăteşte de o nuntă şi stă cu o mască pe faţă. Totodată, privea reportajul în direct de la mitingul transmis în direct de „Moldova 1” despre comemorarea victimelor deportărilor staliniste. „Plâng şi mă revolt”, ne-a mai spus, accentuând că a fost întotdeauna pe baricade. „Lucrez fără bani. Pregătesc un CD, dar asta cere mare cheltuială. Trebuie să plăteşti orchestra, aranjorii, instrumentiştii ş.a. Însă nu vreau să mă închin în faţa nimănui”, ni s-a destăinuit cântăreaţa.

Maria Sarabaş ne-a mai spus că are un CD solo, un alt CD înregistrat în duet cu Arsenie Botnaru şi două casete. Şi atunci mi-am amintit de ultimul meu interviu cu marele rapsod Nicolae Sulac, care mi-a spus înainte de moarte: „Eu n-am CD-uri şi casete. Parcă Barbu Lăutaru le-a avut? Lumea mă va ştie, ca şi pe el, din legende”.

Nu i-am mai spus Mariei Sarabaş despre asta, dar suntem siguri, şi ea cunoaşte faptul că numele unui artist – dacă este artist cu adevărat! – lucrează pentru el.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *