Actualitate

Martor din SUA in dosarul Svetlanei Chifa

As fi lansat un blestem la adresa Svetlanei Chifa, daca ea s-ar fi opus adoptiei mele de catre actuala mea familie din SUA, a declarat azi Elena Barunova, al carei caz face obiectul urmarii penale a sefei Departamentului pentru Protectia Drepturilor Copilului a primariei capitalei.

Elena Barunova a venit din SUA la Chisinau special pentru Svetlanei Chifa si este gata sa compara in fata justitiei pentru a sustine nevinovatia functionarei. Barunova afirma ca si-a cunoscut actuala familie in timpul unei vizite in SUA, monitorizata si organizata de Ministerul Educatiei de la Chisinau. „Am fost plasata in actuala mea familie si mi-au dat lacrimile cand acesti oameni m-au intrebat daca as accepta sa devin fiica lor. Am acceptat imediat, pentru ca visul oricarui copil este sa aiba o familie”, spune Elena.

Tanara afirma ca procedurile de adoptie au durat doi ani, iar pe Svetlana Chifa a cunoscut-o in momentul cand urma sa puna semnatura pe avizul consultativ solicitat de Curtea de Apel. „Imi pare sincer rau pentru tot ce i se intampla din cauza mea”, a spus jurnalistilor Elena Barunova, in varsta de 20 de ani si care in prezent urmeaza o scoala medicala in SUA. Ea afirma ca dupa absolvire spera sa revina in RM si sa infieze un copil. Svetalana Chifa sustine ca arestul si ancheta penala la care este supusa are motivatie politica, si urmareste discreditarea AMN.

DECA-press

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *