CSI / Rusia

Masa de călcat din biroul lui Putin s-a dovedit a fi o lampă bactericidă (FOTO)

Utilizatorilor le-a atras atenţia „masa de călcat”, care a nimerit pe una dintre pozele făcute în biroul liderului rus de la Kremlin.

În poză, în spatele preşedintelui poate fi observat un obiect care la prima vedere pare a fi o masă de călcat. Mulţi s-au întrebat de ce are Putin o masă de călcat în biroul sau şi de ce nu a pus-o în altă parte pentru o întâlnire importantă.

Totuşi, în partea de jos a „mesei” se pot observă nişte roţi mici, iar pe părţile laterale mânere curbat, design similar cu cel al dispozitivului pentru dezinfectarea aerului de tip „Dezar-4″.

Prezență în biroul preşedintelui a unui iradiator-recirculator bactericid pare mai plauzibilă decât a unei mese de călcat.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului a confirmat pentru „MK”, ​​că în fotografie apare o lampa bactericidă, care ajută la protejarea preşedintelui de agenţi patogeni, având în vedere numărul mare de vizitatori.

„În astfel de cazuri, iradiatorul bactericid este un lucru indispensabil pentru că omoară 90-99% din microbi, care sunt transmişi prin aer. În acelaşi timp este complet sigur pentru oameni ..”, au declarat de la Kremlin.

Potrivit ziarului, lămpile bactericide (iradiatoarele UV) sunt plasate peste tot în reşedinţa şi biroul lui Putin. La fel şi maşinile de curăţat pantofii, care stau la toate intrările în Kremlin, şi a căror utilizare este obligatorie. 

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *