Externe

Masacrul din Germania, cauzat de dragoste

Politia germana crede ca unul dintre motivele masacrului din Germania, de miercurea trecuta, ar fi faptul ca autorul acestuia a fost respins de o tanara care a participat la petrecerea de Anul Nou din casa parintilor sai, scrie „Sunday Times”.

Potrivit anchetatorilor, Tim Kretschmer, in varsta de 17 ani, avea o „prietenie ocazionala” cu tanara, care locuia alaturi, dar aceasta i-a respins avansurile la petrecere si ulterior a pus capat relatiei. Numele fetei nu a fost dezvaluit, dar se pare ca primele trei victime feminine ale sale au fost Chantal Schill si Jana Schober, ambele avand 16 ani, si Stefanie Kleisch, in varsta de 14 ani, toate locuind in apropierea casei lui. Chantal a fost prima care a murit, in banca ei de langa usa clasei 305 din fosta scoala a lui Kretschmer. Politia sustine ca aceasta crima seamana cu o „executie”. El le-a impuscat apoi pe Jana si Kristina Strobel, in varsta de 16 ani, apoi a iesit din clasa, mergand sa o ucida pe Stefanie si alte patru fete, un baiat si trei profesoare. Alte trei persoane au fost ucise ulterior.

„Avea o multime de talente, dar nu stia sa piarda si intotdeauna dadea vina esecurilor sale pe circumstante exterioare”, a declarat antrenorul sau de tenis de masa, Marko Habijanec. Kretschmer era insa un adolescent rasfatat, caruia tatal sau ii facea cadouri costisitoare. Astfel, cand a insistat sa joace tenis de masa cu Timo Boll, campion european in perioada respectiva, tatal sau i-a aranjat un meci demonstrativ la cea de-a 11-a sa aniversare. Totodata, tatal acestuia ii permitea sa ii conduca masina Porsche, el stand pe scaunul din dreapta, iar la implinirea varstei de 18 ani urma sa primeasca drept cadou o masina Volkswagen Jetta. Singura umbra din viata sa era lupta mamei sale cu cancerul la san, membrii familiei afirmand ca adolescentul era „traumatizat” de suferinta acesteia.

Tanarul a petrecut noaptea dinaintea masacrului jucand un joc video violent, in care un mercenar puternic inarmat urmareste si ucide un distribuitor de arme.
 

Dupa MEDIAFAX

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *