Frumusețe

Masca cu nucşoară te scapă pete

Pentru a prepară masca cu nucşoară ai nevoie de următoarele ingrediente:

– o ligurita rasă de nucşoară
– o lingură de miere de albine organică
– o lingură de zeamă de lămâie
– o jumătate de linguriţă de scorţişoară

Toate ingredientele se amestecă foarte bine. Trebuie să obţii o pastă omogenă pe care să o întinzi pe faţă şi decolteu. Evita zona ochilor şi cea a buzelor. Lasă masca cu nucşoară să acţioneze timp de 5-10 mintue şi apoi clăteşte pielea foarte bine cu apă călduţă. Dacă ai pielea sensibilă este indicat să testezi pe o porţiune mică acest tratament naturist, pentru că ar putea să te afecteze.

Lămâia contribuie şi ea la eliminarea petelor, oferindu-i pielii tale o nuanţă omogenă şi un aspect plăcut. Este dezinfectantă şi ajută la uscarea şi eliminarea coşurilor. Mierea de albine este bine cunoscută pentru proprietăţile sale antibacteriene şi vindecătoare, aşadar reprezintă unul dintre cele mai potrivite ingrediente pentru tenul cu probleme. Dacă ai faţă foarte uscată poţi adaugă şi câteva picături de ulei de migdale sau ulei de jojoba. Aceste tipuri de ulei vegetal hidratează în profunzime şi oferă tenului elasticitatea de care are nevoie.

Foloseşte masca cu nucşoară ori de câte ori tenul îţi este pătat, uscat sau obosit. După doar câteva utilizări vei vedea schimbări majore. Totuşi, nu abuza de acest tratament şi nu îl folosi mai mult de 2 ori pe săptămâna. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *