Actualitate

Masca de faţă ce te scapă de coşuri

Masca de faţă cu piper şi miere este un remediu foarte eficient împotriva coşurilor şi a tenului gras. Piperul negru este bogat în vitamine şi minerale importante de care pielea ta are nevoie. Proprietăţile sale antioxidante ajută la curăţarea celor mai adânci straturi ale pielii şi îndepărtează toxinele. Astfel, riscul de apariţie a coşurilor se diminuează semnificativ. Totodată stimulează circulaţia şi astfel oferă tenului un aspect sănătos, vioi.

Mierea de albine este renumită pentru proprietăţile sale antiabacteriene şi antiseptice. Acestea o transformă în tratamentul ideal pentru persoanele care se confruntă cu acneea severă. Mierea te poate ajută să ai o piele mai fină, mai curată şi mai strălucitoare. Este ideal să o combini cu alte ingredientele naturale care pot îmbunătăţi efectul acesteia.

Masca de faţă cu piper şi miere este ceea ce ai nevoie atunci când ai apelat la numeroase remedii care nu au dat rezultate. Ai nevoie de: o jumătate de linguriţă de piper negru, un albuş de ou şi o lingură de miere de albine. Cu ajutorul unei furculiţe sau a unui tel bate albusul, poi amestecă-l cu mierea de albine şi piperul. Aplică masca pe faţă, evitând zona ochilor şi cea a gurii. Las-o să acţioneze 15-20 de minute şi clăteşte-te cu apă călduţă, cu mare atenţie.

Poţi prepară şi un exfoliant care te ajută ajută să cureţi tenul. Acesta conţine iaurt şi piper. Amestecă o jumătate de linguriţă de piper negru cu două linguri de iaurt şi masează uşor faţă cu această compoziţie, timp de câteva minute. Te va ajută să elimini petele şi cicatricile rămase în urmă coşurilor. Nu uită să te clăteşti cu apă călduţă!

Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *