Frumusețe

Masca de faţă japoneză care te va întineri cu cinci ani

Orezul este considerat un produs cosmetic natural extrem de bun, fiind folosit de secole, mai ales în reţetele japoneze de înfrumuseţare.

Orezul este bogat în vitamina B, care ajută la dezvoltarea şi recuperarea celulelor. De asemenea, el încetineşte foarte mult procesul de îmbătrânire. Pentru a evita semnele unei îmbătrâniri premature şi pentru a-şi menţine pielea în condiţie perfectă, femeile din Ţară Soarelui Răsare folosesc această masca de faţă japoneză, bazată pe orez.

De îndată ce vei folosi această masca făcută cu lapte, orez şi miere, vei observă imediat rezultatele! Pielea ta va deveni mai luminoasă şi mult mai moale.

Această masca facială nu este greu de făcut. Mai întâi, trebuie să pui 2 sau 3 linguri de orez la fiert, până când acesta devine fraged. Strecoară-l după ce ai terminat cu fierberea şi păstrează apă într-un castron curat, pentru că vei avea nevoie de ea mai târziu.

Spală orezul fiert cu puţină apă, apoi adaugă-i o lingură de lapte cald. Amestecă bine, după care mai pune o lingură de miere şi amestecă din nou! Aplică, apoi, amestecul pe faţă şi pe gât. Masca se lasă în jur de o jumătate de ora, după care se spală cu apă rămasă de la fiertul orezului.

Această apă va aduce beneficii nenumărate sănătăţii tale, deoarece conţine antioxidanţi care îţi ajută pielea atunci când această este expusă la razele ultraviolete, hidratând-o.

Poţi folosi această apă şi după patru zile de la preparare, dacă o păstrezi în frigider. O poţi utiliza că loţiune facială şi poţi face din ea cuburi de gheaţă pe care să le foloseşti la masaj facial. 

teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *