Frumusețe

Masează-ţi mâinile cu cartofi fierţi. Uite care sunt beneficiile

Mâinile tale sunt expuse factorilor externi mai mult decât orice altă parte a corpului. De aceea trebuie trebuie îngrijite cu foarte mare atenţie în fiecare sezon. Pielea mâinilor este mai sensibilă decât ne imaginăm şi, fiind expusă în permanentă la atât de mulţi factori agresivi, va îmbătrâni mai repede decât credem.

Remediile naturiste sunt ideală pentru persoanele care vor să aibă mâini tinere şi o piele cât mai catifelată şi fermă un timp îndelungat. Nu ai nevoie de produse scumpe care conţin substanţe chimice, parfumuri şi coloranţi, ci doar de ingrediente naturale extrem de benefice. Printre cele mai bune tratamente pentru mâini se numără şi acest remediu care are că şi ingredient principal banalul cartof.

Ingrediente:
– un cartof de mărime medie
– 2 linguri de ulei de măsline
– o lingură de miere de albine organică
– 2 linguri de lapte

Fierbe cartoful în coajă, lasă-l să se răcească şi apoi curată-l cu atenţie. Cu ajutorul unei furculiţe transformă-l într-o pastă şi adaugă uleiul de măsline, mierea de albine şi laptele. Omogenizează foarte bine acest amestec şi pune-l într-un recipient curat. Poate fi păstrat la frigider timp de câteva zile. Tot ce trebuie să faci este să îţi masezi mâinile de 2-3 ori pe săptămâna, timp de 5-10 minute cu această pastă. Pielea ta va deveni mult mai fermă încă de la primele utilizări.

Cu ajutorul tratamentului cu cartofi vei uită de mâinile îmbătrânite, de pielea uscată şi chiar de iritaţii şi eczeme. Uleiul de măsline va hidrata pielea în profunzime, iar laptele o va hrăni şi o va catifela. Mierea de albine are numeroase proprietăţi antibacteriene şi antiseptice şi o va proteja până la cele mai adânci straturi. Încearcă acest remediu naturist şi mâinile tale îţi vor mulţumi!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *